Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hercove lásky provokovali: Jedna ukázala podprsenku, druhá rozkrok!

Irina Shayk a Lady Gaga Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk a Lady Gaga (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Vyfintili sa! Bradley Cooper (44) má už dlhšie po svojom boku krásnu ruskú modelku Irinu Shayk (33), ktorá mu porodila dcérku. V posledných týždňoch je však jeho meno spájané aj so speváčkou Lady Gaga (32). Vo filme Zrodila sa hviezda si totiž zahrali milencov. V utorok sa obe dám objavili na podujatí National Board of Review Awards a fotografom ukázala i to, čo nechceli.

O sexepíle modelky Iriny Shayk sa toho popísalo už veľa. Nestratila ho ani počas tehotenstva a aj ako mamička ročnej dcérky vie byť stále dosť zvodná. Potvrdila to na nedeľnom udeľovaní Zlatých Glóbusov, kde patrila medzi najlepšie oblečené ženy podujatia. 

Rodáčke z Ruska to svedčalo aj v utorok, keď svojmu partnerovi robila garde na ďalšej spoločenskej akcii. Irina sa predviedla v čerevených šatách, ktoré doplnila šmrncovnou baretkou. Provokatívny detail v podobe vykúkajúcej podprsenky určite pôsobil na viacerých mužov ako magnet. 

Irina Shayk
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podujatia sa zúčastnila aj Lady Gaga, ktorej šaty mali nielen hlboký výstrih, ale aj vysoký rázporok. A hoci sa blondínka snažila vyhnuť nechcenému trapasu, pri chôdzi pustila fotografov pod sukňu. 

Lady Gaga
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hercove lásky provokovali: Jedna
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lady Gaga z odovzdávania cien National Board of Review Gala neodchádzala naprázdno. Za svoj výkon vo filme Zrodila sa hviezda bola totiž ocenená ako najlepšia herečka. Blondínka sa pri preberaní ceny poďakovala Bradleymu za to, že v ňu veril a že jej zmenil život. 

Viac o téme: Lady GagaBradley CooperIrina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu