Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Lady Gaga po mileneckej afére... Som tehotná!

Lady Gaga Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia jasajú! Hoci šialenstvo okolo údajnej mileneckej aféry speváčky Lady Gaga (32) a herca Bradleyho Coopera (44) už utíchlo, súkromie slávnej blondínky je stále na pretrase. Podľa najnovších dohadov má byť tehotná.

Film Zrodila sa hviezda, v ktorom stvárnili zamilovanú dvojicu Lady Gaga a Bradley Cooper, sa teší obrovskému úspechu. Počin má na konte viacero ocenení, vrátane Oscara za skladbu Shallow. V súvislosti s hlavnými protagonistami sa však viedli búrlivé diskusie o tom, že lásku prežívali aj mimo kamier. 

Dohadom nahrávalo to, že speváčka zrušila zásnuby. Bradley je však aj naďalej vo vzťahu s modelkou Irinou Shayk, s ktorou má dcérku. O blondínke sa ale začalo hovoriť, že by mala nosiť pod srdcom dieťa. „Klebety, že som tehotná? Áno, som tehotná s #LG6,” napísala na Twitteri úspešná umelkyňa.

Hoci vo svete celebrít sú zvláštne mená pre potomkov celkom bežné, #LG6 nie je tento prípad. Ide totiž o názov speváčkinho pripravovaného albumu. A tak, hoci by Gage fanúšikovia dopriali, aby sa stala matkou, rovnakú radosť prežívajú i z toho, že ich obdaruje novinkami zo svojej tvorby.  

Lady Gaga takto zareagovala na klebety o tehotenstve.

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu