Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tučná a gýčová Campbell, zrelé herečky s mega výstrihmi a táto hviezda... Veď vyzerá ako VAGÍNA!

Catherine Zeta-Jones a Emily Blunt Zobraziť galériu (15)
Catherine Zeta-Jones a Emily Blunt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nuda nehrozila! Spoločenské podujatia a oodovzdávania rôznych ocenení sú ostro sledované najmä kvôli outfitom a róbam, v ktorých sa prominentné dámy predvedú. V nedeľu sa konal 25. ročník cien Screen Actors Guild Awards, kde herečky Robin Wright (52) a Catherine Zeta-Jones (49) pútali pozornosť odvážnymi výstrihmi. Ich mladšej kolegyni Emily Blunt (35) to tentokrát ale vôbec nevyšlo!

Azda najgýčovejšou a najhoršie oblečenou ženou na spomínanom podujatí bola komička Luenell Campbell. Menovkyňa slávnej topmodelky Naomi Campbell sa previedla tak, že pri pohľade na ňu bolo ľuďom skôr do plaču, než do smiechu. Kypré telo zahalila do výrazných šiat a jej účes bol len čerešničkou na torte tohto nevkusu. 

Luenell Campbell
Zobraziť galériu (15)
Luenell Campbell

V porovnaní s touto komičkou boli herečky Robin Wright a Catherine Zeta-Jones krásne a očarujúce. Hoci už obe nepatria medzi najmladšie umelkyne, stále sú rovnako očarujúce. Dokázali to aj teraz, keď sa predviedli v odvážnych róbach. Svedčalo to aj speváčke Lady Gaga, ktorá v počine Zrodila sa hviezda ukázala, že má talent aj na herectvo.

Robin Wright
Zobraziť galériu (15)
Robin Wright  (Zdroj: SITA)

Catherine Zeta-Jones
Zobraziť galériu (15)
Catherine Zeta-Jones  (Zdroj: SITA)

Lady Gaga
Zobraziť galériu (15)
Lady Gaga  (Zdroj: SITA)

Talent dostala do vienka aj herečka Emily Blunt. Tá si domov odniesla aj ocenenie. Výberom róby však šľapla úplne vedľa. Zhodili sa na tom mnohí uživatelia twitteru, ktorí ju vďaka ružovej kreácii s volánmi prirovnávali k vagíne. 

Emily Blunt
Zobraziť galériu (15)
Emily Blunt  (Zdroj: SITA)

Ďalšie FOTO z odovzdávania cien nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: SAG Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu