Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi anjelik chystá svadbu: Zásnuby prežila v treskúcej zime!

Modelka a hudobník ohlásili zásnuby. Zobraziť galériu (8)
Modelka a hudobník ohlásili zásnuby. (Zdroj: Instagram JS)

Fínsko - Len dva týždne po najsledovanejšej módnej šou sveta, prehliadke Victoria's Secret, prináša jeden z anjelikov ďalšie radostné správy. O ruku ju požiadal jej priateľ Alexander DeLeon. A predstavivosť mu nechýbala - pripravil zásnuby ako z romantického filmu.

„Povedala som áno!!! Som zasnúbená." Takto sa so svojou obrovskou radosťou podelila Josephine Skriver (25) na sociálnej sieti. V momente sa na jej profil začali hrnúť gratulácie nielen od takmer milióna fanúšikov, ale aj od ostatných anjelikov a priateľov, ktorí sa príjemnej správe úprimne potešili.

Dánska modelka sa navyše rozrozprávala aj o detailoch intímneho momentu. „Bola chladná novembrová noc. Alex nás odviezol až do Fínska, aby sme si pozreli polárnu žiaru. Bolo to druhé želanie z môjho zoznamu. Ešte som netušila, že sa čoskoro splní aj tretie!" opísala modelka, ako ju priateľ požiadal o ruku uprostred noci na zamrznutom jazere vo Fínsku. „Bolo to dvadsiateho tretieho, čo je moje šťastné číslo, a v ten istý deň, ako vyšla jeho pieseň Aurora Borealis (polárna žiara, pozn. redakcie), prvá pieseň, ktorú kedy napísal o mne!"

Nuž, vyzerá to, že hudobník má naozaj romantickú dušu a veľkú predstavivosť. Týmto počinom by splnil predstavy nejednej dámy. A zdá sa, že aj samotná modelka má v tomto jasno. „Keď si kľakol a požiadal ma, aby som bola jeho už navždy... Nikdy som si ničím nebola istejšia. Moja rozprávka sa stala skutočnosťou... Samozrejme, miliónkrát ÁNO," vyznala sa na oplátku zo svojich pocitov k snúbencovi.

Dvojica sa pred pár mesiacmi nasťahovala do spoločného domu v americkom Nashville. Detaily o dátume svadby či iných podrobnostiach zatiaľ známe nie sú. 

Viac o téme: Josephine Skriver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu