Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Láska, bože, láska... Dlhoroční zaľúbenci sú konečne svoji: Bolo to ako v rozprávke!

Miguel Jontel Pimentel a Nazanin Mandi Zobraziť galériu (5)
Miguel Jontel Pimentel a Nazanin Mandi (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký r'n'b spevák Miguel sa oženil. Tridsaťtriročný interpret si vzal za manželku svoju dlhoročnú partnerku, modelku, umelkyňu a herečku Nazanin Mandi. Dvojica pre magazín People potvrdila, že si svoje áno povedali na ranči Hummingbird Nest v kalifornskom Simi Valley.

Bol to "neopísateľný deň plný lásky, svetla a pozitívnosti," priblížili mladomanželia. Dvojica na svojich účtoch na sociálnych sieťach zverejnila aj viacero snímok z ich radostného dňa. Spevák tvorí s Mandi pár od roku 2005. V januári 2016 potvrdili, že sa po viac ako desiatich rokoch randenia zasnúbili.

Miguel, celým menom Miguel Jontel Pimentel, vydal debutový album All I Want Is You v roku 2010, no pre slabý marketing sa úspech dostavil až o rok neskôr. Tento scenár sa ale nezopakoval pri druhej štúdiovke Kaleidoscope Dream (2012), z ktorej sa už počas prvého týždňa v USA predalo 71-tisíc kusov. Najúspešnejšou skladbou z albumu je Adorn, za ktorú získal aj cenu Grammy v kategórii Najlepšia r'n'b skladba. V júni 2015 uviedol na trh album Wildheart, na ktorom spolupracoval napríklad s Lennym Kravitzom. Vlani v decembri vydal album War & Leisure.

Viac o téme: Miguel Jontel PimentelNazanin Mandi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu