Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najotrasnejší zadok šoubiznisu spľasol: Takto teraz vyzerá!

Blac Chyna Zobraziť galériu (7)
Blac Chyna (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Aké prekvapenie! Blac Chyna (30) sa dostala do povedomia verejnosti aférami so známymi mužmi a svojím megazadkom, ktorý neraz býval označovaný ako najškaredší v šoubiznise. Nedávno sme vás na topkách informovali, že dvojnásobná mamička výrazne schudla. Zadok jej aj napriek tomu zostal obrovský. Pri pohľade na aktuálne zábery to však pôsobí dojmom, akoby si do kontroverzná hviezda dala zmenšiť.

Blac Chyna síce nepatrí medzi najväčšie krásky, ani nie je extra talentovaná, no i tak sa o nej v médiách hovorí. Vďačí za to románikmi so slávnymi mužmi. Spomenúť možno napríklad rapera Tygu a Roba Kardashiana, s ktorými má deti. 

Práve druhý spomínaný na ňu nedávno prezradil, že po pôrode jeho dcérky sa bývala striptérka dávala do poriadku na klinike plastickej chirurgie, kde absolvovala viacero skrášľujúcich zákrokov. 

Nie je tajomstvom, že aj vo svojom megazadku má silikónové implantáty. Nečudo, že jej najnovšie paparazzi  zábery mnohých prekvapili. Blac Chyna totiž pôsobí dojmom, akoby jej zadok spľasol. 

Aktuálnu FOTO Blac Chyny nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Blac Chyna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu