Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neuveriteľná PREMENA v šoubiznise: Silikónová sexica sa zbavuje umeliny!

Blac Chyna Zobraziť galériu (7)
Blac Chyna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bude z nej iný človek! Silikónom napumpované prsia a zadok, neprirodzene dlhé pazúre, peroxidová hlava, či výrazný mejkap boli vždy akýmsi poznávacím znamením americkej modelky a podnikateľky vystupujúcej pod menom Blac Chyna (34). Tá sa v týchto dňoch rozhodla podstúpiť radikálnu zmenu... Zbavuje sa všetkej umeliny!

Blac Cyhna sa zviditeľnila aj milostnými románikmi so slávnymi mužmi. 10-ročného syna má s rapperom Tygom, otcom 6-ročnej dcérky je brat slávnych Kardashianiek - Rob. Táto výstredná postavička šoubiznisu má na sociálnej sieti Instagram viac ako 16,5 milióna followerov, s ktorými celkom intenzívne komunikuje. 

Blac Chyna
Zobraziť galériu (7)
Blac Chyna  (Zdroj: profimedia.sk)

V týchto dňoch ich poriadne šokovala tým, že im oznámila, že celá prechádza výraznou premenou. Zavítala na klinku plastickej chirurgie, kde si dala zmenšiť prsia a tiež zadok. Ako priznala, ten si od svojich 19 rokov nechávala zväčšovať silikónovými injekciami. 

„Chcem, aby ste všetky vedeli, že dať si takto vylepšíť zadok je hlúposť. Môžete ochorieť, mať komplikácie alebo zomrieť,” uviedla Blac Chyna. Zároveň sa zbavila aj svojich dlhých umelých nechtov. „Toto obdobie môjho života je už za mnou. Odovzdávam štafetu mladším ženám,” dodala. 

Blac Chyna zároveň vymazala svoje konto na platforme Only Fans, kde si zverejňovaním pikantného obsahu celkom slušne zarábala od roku 2020. Podľa vlastných slov tak urobila kvôli svojim dvom deťom. Čomu sa ďalej plánuje venovať, zatiaľ nevedno. 

Viac o téme: Blac Chyna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu