Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantný trapas známej cice: Nechala doma podprsenku aj nohavice!

Blac Chyna Zobraziť galériu (7)
Blac Chyna (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - To sa dalo čakať! Blac Chyna (30) patrí k ženám, ktoré nemajú problém s odhaľovaním sa. Samozrejmosťou sú pre ňu aj ovážne outfity, ktoré toho častokrát viac odhaľujú ako zakrývajú. Bývalka Roba Kardashiana (31) sa v provokatívnej kreácii predviedla aj počas uplynulého víkendu. A chúďatko, stihla si aj trapas vyrobiť!

Bývalá striptérka, príležitostná modelka a exmilenka rapera Tygu a Roba Kardashiana je veľmi rada stredobodom pozornosti. Tú si už viackrát zabezpečila kontroverznými vyjadreniami alebo pikantnými odhaleniami. 

Dvojnásobná mamička si pred pár dňami vyšla na párty. Oblečená bola v minišatách pripomínajúcich sako. V dolnej časti tela mala len vzorované pančušky.

Za zmienku stojí, že Blac Chyna nechala doma aj podprsenku. Fotografom, ktorých v ten večer stretla, sa vďaka tomu naskytol pohľad na jej bradavku. Pre mnohé ženy trapas. Avšak túto dámu tieto fotky trápiť určite nebudú...

Blac Chyna si vyšla na párty v takomto outfite. Okrem chýbajúcej podprsenky pôsobila dojmom, akoby si zabudla obliecť sukňu alebo nohavice.
Zobraziť galériu (7)
Blac Chyna si vyšla na párty v takomto outfite. Okrem chýbajúcej podprsenky pôsobila dojmom, akoby si zabudla obliecť sukňu alebo nohavice.  (Zdroj: profimedia.sk)

Blac Chyna fotografom (ne)chtiac ukázala bradavku.
Zobraziť galériu (7)
Blac Chyna fotografom (ne)chtiac ukázala bradavku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Blac Chyna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu