Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ďalšie prominentné zásnuby: Slávna speváčka ide pod čepiec!

Ellie Goulding Zobraziť galériu (4)
Ellie Goulding (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Anglická speváčka Ellie Goulding sa zasnúbila s obchodníkom s umením Casparom Joplingom. Dvojica to oznámila v utorok prostredníctvom denníka The Times.

Tridsaťjedenročná rodáčka z Herefordu a 26-ročný bývalý britský juniorský reprezentant vo veslovaní tvoria pár vyše roka. Speváčka predtým randila napríklad s dídžejom a producentom Skrillexom alebo basgitaristom Dougiem Poynterom zo skupiny McFly.

Elena Jane Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights a začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon. Obe nahrávky dobyli britský albumový rebríček, pričom speváčka ponúkla aj ich reedície s názvami Bright Lights (2010) a Halcyon Days (2013) a tiež niekoľko EP nahrávok.

Tretia a zatiaľ posledná štúdiovka Delirium (2015) sa dostala v UK Charte i americkom Billboarde 200 na tretiu priečku. Pieseň Love Me Like You Do z ostatného albumu nominovali na cenu Grammy. Jopling vyštudoval dejiny umenia a pracuje pre Sotheby's v New Yorku

Viac o téme: ZásnubyEllie GouldingCaspar Jopling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu