Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Priznanie Gizky Oňovej po rokoch: FACKA od dirigenta! Čo sa stalo?

Gizka Oňová, Zuzana Tlučková
Gizka Oňová, Zuzana Tlučková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Lietali facky! Gizka Oňová a Zuzana Tlučková sú decentné dámy, aj ony však boli deťmi, ktoré dokázali poriadne potrápiť svojich rodičov. Nevyhli sa teda ani trestom.

Gizka Oňová je mamou troch detí, dnes je už babičkou. Zuzana Tlučková má dvoch synov a vnúčatá zatiaľ žiadne. Aj ony samé však svojho času boli deťmi, ktoré občas vyvádzali huncútstva. Rodičia ich sem-tam aj potrestali, výnimočne aj fackou: „Moju poslednú facku, tú si veľmi dobre pamätám, bola do môjho otca, mala som 15 rokov… Otec nás fyzicky vôbec fyzicky netrestal, toto bola jediné vec, kedy mu rupli nervy“, priznala Zuzka a dodala, za čo vlastne bola. Gizka facku od otca nikdy nedostala, zato však doma lietali varechy: „Všetky varechy boli obité“, smeje sa a dodáva aj to, aké formy trestu ešte doma praktizovali. Facku však Gizka dostala od dirigenta. „Keď je dobre načasovaná facka, vydrží na celý život a dieťa si pamätá, za čo tá facka letela. Dnes je zakázané deti biť, samozrejme, že som ich nemlátila, ale taká dobre mierená facka v správnu dobu má svoj význam“.

Tlučková však na margo iných trestov dodáva, čo najviac nemala rada: „To boli nekonečné litánie, keď som si aj vravela, radšej mi jednu streľ, ako mi toľko dohováraj“. Obe herečky porozprávali aj to, za čo tie facky boli, či dokázali rodičov odprosiť a ako trestali svoje vlastné deti. Veľmi zaujímavý a vtipný rozhovor...

Priznanie Gizky Oňovej po rokoch: FACKA od dirigenta! Čo sa stalo? (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Gizka OňováZuzana TlučkováFackyTresty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu