Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Už ju neskrývajú: Toto je dcéra českého MILIONÁRA!

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová Zobraziť galériu (4)
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová (Zdroj: Instagram AH/Barrandov TV)

PRAHA - Český mediálny magnát Jaromír Soukup sa nedávno stal opäť otcom. Začiatkom apríla mu škandalózna modelka a influencerka Agáta Hanychová porodila dcéru Rozáriu. Dievčatko najprv na sociálnych sieťach neukazovali, včera sa to však zmenilo.

Obaja už majú deti z predchádzajúcich vzťahov, v apríli k nim pribudla spoločná dcérka. Malú Rozárku spočiatku známi rodičia verejnosti neukazovali. Agáta však avizovala, že príde čas, keď ju už skrývať nebude. 

Približne pred týždňom s maličkou pózovali pre jeden z časopisov, ktorý Jaromír vlastní. Aj vtedy zverejnili len zábery, kde dcérke do tváre vidieť nebolo. Keďže sa už ale týždenník dostal k svojim čitateľom, odhalili tvár svojho pokladu aj na sociálnych sieťach. 

Agáta najprv ukázala Rozárku cestou od lekára, kde bolo bábätko na povinnom vážení. 

Už ju neskrývajú: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AH)

A potom na sociálnu sieť Instagram zavesila záber, kde už jej tretie dieťatko vidno naozaj naplno. Včera sa pochválila Rozárkou vo svojom náručí a dnes ešte pridala záber so šťastným oteckom. 

Už ju neskrývajú: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AH)

Už ju neskrývajú: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AH)

„Zvládam to úplne v pohode, musím trinásťkrát zaklopať, pretože som poverčivá. Pri prvom dieťati som bola úplne vystresovaná, čo je asi každá matka, to je taký pokus - omyl, človek sa to iba učí. S tretím bábätkom je to ľahšie. Som síce unavené, to je jasné, to som tušila, že to tak bude, ale zatiaľ ma nič neprekvapilo,” opísala svoje aktuálne materstvo Agáta pre Sedmičku. 

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu