Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Okamžite po rozchode nový vzťah: On je ŽENATÝ... Manželka prehovorila!

Zobraziť galériu (4)

PRAHA - Z jedného vzťahu do druhého! Len pár týždňov po rozchode s Jaromírom Soukupom priznala Agáta Hanychová, že tvorí pár so svojím bývalým partnerom Mirkom Dopitom. Ten je pritom stále ženatý!

Len 5 mesiacov po narodení spoločnej dcéry oznámila Agáta Hanychová, že sa rozišla s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom. Rozchod priznala len začiatkom septembra. A krátko nato ju začali české médiá podozrievať, že sa dala opäť dokopy s otcom svojho syna Kryšpína. 

Okamžite po rozchode nový
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

V týchto dňoch to už Agáta a Mirek Dopita aj priznali. „Obaja vieme, že je to zodpovednosť. Aby Kryšpín zase neprišiel o otca,” zaznelo v ich spoločnom vysielaní na sieti Instagram. K svojmu niekdajšiemu rozchodu sa vyjadrili v zmysle, že boli mladí a nevážili si, čo majú. 

Lenže Dopita nie je slobodný. „Stále sme ešte oficiálne manželia,” povedala pred pár dňami pre Expres.cz Tereza Dopita. Priznala však, že po 11 rokoch podala žiadosť o rozvod a všetko vraj prebieha v priateľskom duchu. 

Nasvedčujú tomu aj jej najnovšie slová, keď ju oslovili, aby sa vyjadrila k potvrdenému vzťahu jej manžela a bývalej modelky. „Som rada, že to potvrdili. Hlavne kvôli Kryšpínovi. A osobne ma teší, že je o Mirka postarané,” vyhlásila. 

Blondína tak na tento vzťah zareagovala oveľa lepšie ako mnohí komentujúci na sociálnych sieťach. „Ľudia sú dosť neprajní, tieto reakcie sa dali čakať. Ale toto bol dobrý ťah z oboch strán,” povedala Tereza. Tak snáď už toto bude pre Agátu konečne naozaj ten pravý. 

Okamžite po rozchode nový
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram agata.family)

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu