Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zásah kvôli DROGÁM: Muža kontroverznej Češky si podalo OZBROJENÉ KOMANDO!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup Zobraziť galériu (3)
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (Zdroj: Instagram A.H.)

PRAHA - Fú, tak toto je silná káva! Jaromír Soukup je známy mediálny magnát a tiež partner kontroverznej modelky Agáty Hanychovej. A najnovšie na neho vyskákalo ozbrojené komando kvôli drogám!

Jaromír Soukup je známy tým, že sa vyjadruje ku všetkému a servítky si pred ústa nedáva. Najnovšie je presvedčený, že svojimi názormi niekomu takzvane šliapol na otlak. 

Zastavila ho totiž polícia, no nešlo o rutinnú kontrolu. „O mne je známe, že drogy zásadne neznášam, nikdy v živote som žiadnu drogu nevzal. A včera večer po 12 hodinách v kancelárii idem domov a asi 500 metrov pred mojím bydliskom na mňa zahúka policajné auto, nech zastavím. Tak zastavím a v tom okamihu bola na tom mieste pripravená zásahová jednotka, vyskákali zo zásahovej dodávky 4 policajti plne ozbrojení, nech vystúpim z vozidla a či som ochotný podvoliť sa testu na drogy a alkohol,” zveril sa ohromene na sieti Instagram. 

Zásah kvôli DROGÁM: Muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Handrejch / Právo / Profimedia)

Žiadosti policajtov vyhovel, ale zaujímalo ho, čo sa vlastne deje a prečo by mal podstúpiť aj nie úplne bežný test na drogy. „Povedali mi, že prišlo vraj anonymné udanie na linku 158, že som pod vplyvom drog a asi ich prevážam. A to je dôvod, prečo zasahovalo 6 policajtov o 9. hodine večer,” povedal s tým, že testy boli negatívne, keďže alkohol nepil a drogy zásadne odmieta.

„Oni sa správali korektne, na nich nemôžem nič povedať, ale je neuveriteľné, že na mňa vyštartuje zásahová jednotka s nejakými drogami na základe anonymného udania,” vyhlásil na adresu policajtov. Soukup je presvedčený, že išlo o akúsi objednávku s cieľom poškodiť ho a urobiť mu problémy, pričom boli zneužití radoví muži zákona, ktorí ale napokon nemali inú možnosť, ako ho pustiť domov. 

Zásah kvôli DROGÁM: Muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Barrandov)

Viac o téme: Jaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu