Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská speváčka šokuje priznaním: Má 40 rôznych identít… TOTO je dôvod!

Speváčka Sima Zobraziť galériu (16)
Speváčka Sima (Zdroj: Instagram S.H.)

BRATISLAVA - Mladá slovenská speváčka Simona Hegerová (26) alias Sima bezpochyby patrí medzi najhranejšie interpretky a veľa jej fanúšikov, a to najmä dievčat, sa chce na ňu podobať. Svoj imidž mení jedna radosť. Ak si však myslíte, že ide len o šou, tak ste na omyle. Vieme, čo je za tým.

Takto pred týždňom slovenská raperka, všetkým známa ako Sima, v Bratislave vypredala svoj záverečný koncert v rámci turné s názvom Masterpiece, ako sme vás už informovali. Jedinečnú atmosféru sme si nenechali ujsť ani my a okrem burácajúceho davu fanúšikov, ktorí si spolu s ňou spievali jej hity, boli sme svedkami aj niekoľkých jej prevlekov, ktoré počas koncertu vystriedala.

Speváčka Sima
Zobraziť galériu (16)
Speváčka Sima  (Zdroj: Instagram S.H.)

O celkový imidž sa jej stará nádejný módny dizajnér Lukáš Krnáč, s ktorým rieši jednotlivé looky a ako nám aj on sám prezradil, vôbec to nie je jednoduché a vyžaduje si to zdĺhavý proces príprav.

Nás však zaujímalo, prečo Simona prechádza takými častými zmenami svojej vizáže a jej odpoveď bola priam zarážajúca. Tu zďaleka nejde len o šou, ako sa na prvý pohľad môže zdať. „Ja mám totižto takú deformáciu,“ zaskočila nás Sima hneď na úvod nášho rozhovoru.

Koncert speváčky Sima
Zobraziť galériu (16)
Koncert speváčky Sima  (Zdroj: Instagram S.H.)

„Mňa všetko začne nudiť akoby časom a stáva sa mi to často a veľmi rýchlo. To znamená, že ja keď si prefarbím vlasy a mám ich dúhové, tak mňa to baví 2 týždne a potom potrebujem zmenu a už chcem niečo nové,“ priznala Sima pre Topky.sk.

Speváčka Sima
Zobraziť galériu (16)
Speváčka Sima  (Zdroj: Instagram S.H.)

„Farbím si vlasy neustále, dávam si robiť všelijaké copíky, účesy a už keď ani to mi nestačí a nestíham, tak si dávam parochne. Mám doma vyše 40 mojich identít, takže mám naozaj veľkú zásobu toho, čo môžem striedať a tak som si to nejako zariadila, aby som sa mohla meniť zo dňa na deň aj niekoľkokrát,“ poznamenala Sima.

Do istej miery by sa to mohlo zdať aj ako určitý druh obsesie, ba priam až choroby, ale speváčka má všetko pod kontrolou a častá zmena je jej neodmysliteľnou súčasťou. A koniec koncov aj tým, vďaka čomu je iná ako ostatní.

Slovenská speváčka šokuje priznaním:
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

Viac o téme: Simona Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu