Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá speváčka šokuje slovami: Ešte toto si chce splniť a… Potom môže ZOMRIEŤ!

Speváčka Sima Simona Hegerová Zobraziť galériu (8)
Speváčka Sima Simona Hegerová (Zdroj: Instagram S.H.)

BRATISLAVA - Slovenská raperka Simona Hegerová (26) alias Sima cez víkend vypredala svoj záverečný koncert v rámci turné s názvom Masterpiece. Sama tomu nemohla uveriť. No jej ambície sú oveľa väčšie. Po tom, ako dosiahne TOTO, môže zomrieť!

Cez víkend si fanúšikovia slovenskej raperky Simy prišli na svoje. V jednom z bratislavských podnikov sa totiž konal záverečný koncert jej turné s názvom Masterpiece. Ten sa jej podarilo vypredať do posledného miesta a spolu s ňou si jej piesne spievalo 2000 ľudí rôznych vekových kategórií. 

Mladá speváčka šokuje slovami:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

Na koncerte sme nechýbali ani my, a tak nás okrem iného zaujímalo, čo na to hovorí ona samotná a po čom tak najviac túži. „Keď som sa dozvedela, že ideme vypredať tento priestor, tak som si povedala, že fúha, nie je to sranda, pretože to má dosť veľkú kapacitu a sama som tomu na začiatku neverila, ale hovorím si, tak toto keď dáme, to bude extrém,“ začala rozhovor Sima plná eufórie. 

A veru sa jej to aj splnilo. No s jej ďalším želaním nás odrovnala, práve v kontexte so smrťou. „U nás pre každého interpreta je taký ten strop vypredať niečo fakt, že obrovské. A povedala som si, že nechcem zomrieť dovtedy, kým nevypredám O2 Arénu v Prahe,“ prezradila nám speváčka. „Dovtedy tu budem otravovať na tomto svete, kým sa mi to raz nepodarí a dúfam, že to tak bude. Kedy, to zatiaľ neviem,“ dodala s humorom Sima.

Tak pevne veríme, že sa jej podarí dosiahnuť aj túto métu, pretože rozhodne na to má celkom sľubne našliapnuté o čom svedčia aj státisíce fanúšikov, ktorí ju doslova žerú a viacerí z nich sa snažia aj na ňu podobať. 

Atmosféra na koncerte speváčky Sima
Zobraziť galériu (8)
Atmosféra na koncerte speváčky Sima  (Zdroj: Juraj Dobis)

Prečítajte si tiež: Sima v Košiciach predviedla energickú šou a ukázala, že fanúšikovia sú na prvom mieste

Viac o téme: Simona Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu