Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známa Slovenka z Let’s Dance sa ukázala BEZ MEJKAPU: Aha, takto vyzerá bez úprav!

Mirka Dobiš Zobraziť galériu (10)
Mirka Dobiš (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Stylistku Mirku Dobiš začala široká verejnosť registrovať aj vďaka markizáckemu projektu Let's Dance. Aj keď nie je na parkete, so svojimi bohatými skúsenosťami radí súťažiacim a stará sa do určitej miery aj o ich vzhľad a styling. No takto ste ju určite ešte nevideli...

Vždy chodí dokonale upravená, na verejnosti pôsobí distingvovane, zakaždým je od hlavy po päty zladená do najmenšieho detailu a azda ťažko by ste jej vytkli nejakú chybičku krásy. Niet sa ani čomu čudovať, keďže je to jej povolanie.

Mirka Dobiš ako stylistka si naozaj na svojom zovňajšku a celkovom looku dáva záležať. A dokonca, ako sme už spomínali, radí aj súťažiacim z markizáckeho Let's Dance a je tak neodmysliteľnou súčasťou tejto šou, aj keď ju na obrazovkách nevidno. 

Ako každú nedeľu, aj v tú uplynulú sa chystala na spomínaný projekt a pritom sa ukázala svojim priaznivcom úplne bez úprav a bez akéhokoľvek mejkapu. 

Mirka Dobiš sa ukázala bez mejkapu
Zobraziť galériu (10)
Mirka Dobiš sa ukázala bez mejkapu  (Zdroj: Instagram M.D.)

Stylistka na sociálnej sieti Instagram spravila pre svojich fanúšikov ukážku transformácie svojho zovňajšku. Odhalila sa predtým, ako bola nalíčená a potom ukázala, aký výsledok dosiahla vďaka šminkám. No ani by sme sa nečudovali, keby viacerým vyrazila dych. Ten rozdiel je až neskutočný. 

Mirka Dobiš
Zobraziť galériu (10)
Mirka Dobiš  (Zdroj: Instagram M.D.)

Ak by ste čakali, že za týmto všetkým stojí niekoľko ďalších profesionálov, ako v prípade mnohých známych tvárí, tak ste na omyle. „Inak, mejkap a vlasy sa pýtate, tak opäť sama som si robila a trvalo mi to necelú hodinu,“ prezradila Mirka. Wau, tak tá by sa isto uživila aj ako vizážistka. Naozaj skvele odvedená práca a ako vždy bola na červenom koberci neprehliadnuteľná. 

Mirka Dobiš na Let's Dance
Zobraziť galériu (10)
Mirka Dobiš na Let's Dance  (Zdroj: Instagram M.D.)

Viac o téme: Mirka Dobiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu