Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dara Rolins zatiahnutá do KAUZY: Speváčkin diár preveruje POLÍCIA!

Dara Rolins so svojím diárom Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins so svojím diárom (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Spevácka diva Dara Rolins (50) bola zatiahnutá do podvodnej kauzy. Spomína sa v nej hlavne jej diár, ktorý by mal byť aktuálne v rukách polície. Síce mal primárne slúžiť iba pre jej priaznivcov, vyzerá to však tak, že poslúžil aj na iné veci...

Speváčka Dara Rolins si pre svojich fanúšikov pravidelne pripravovala diáre na nastávajúci rok. A  ten z roku 2021 je súčasťou pochybnej kauzy. Reklamné miesto v ňom vyplnili aj firmy, ktoré patrili pod ochranné krídla vtedajšieho riaditeľa Národnej jednotky finančnej polície Bernarda Slobodníka, ktorý čelí rôznym obvineniam a je takzvaným kajúcnikom. 

Galéria: Dara Rolins

Postarať sa o to mal podnikateľ Peter Petrov, známy pod prezývkou Tiger, ktorý je podľa všetkého aj jednou zo speváčkiných bližších osôb. V minulosti jeho rodine vraj ochotne pomohla. A možno aj vďaka tomu sa podarilo Petrovovi zakúpiť reklamný priestor v Darinom produkte. Podľa zistení týždenníka Plus 7 dní o machináciách v tejto kauze vypovedal známy exvyšetrovateľ Marián Kučerka.

Dara Rolins zatiahnutá do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: MINV)

Podľa jeho slov mu mal Petrov priniesť spomínaný diár, v ktorom sa nachádzali logá rôznych spoločností a medzi nimi aj tých, ktoré mal vraj chrániť vtedajší riaditeľ Slobodník. „Keď som pred ním v diári listoval, zbadal som tam rôzne spoločnosti, medzi ktorými bol okrem iných Slovanet. Spýtal som sa, či to myslí vážne, že optimalizuje DPH aj takejto spoločnosti. Na to Petrov uviedol, že to robí pre všetky spoločnosti, ktoré sú tam uvedené, s tým, že Béďo (prezývka Bernarda Slobodníka, pozn. red.) o tom vie,“ vyrozprával Kučerka.

Marián Kučerka
Zobraziť galériu (4)
Marián Kučerka  (Zdroj: MINV)

Petrov v súvislosti s touto kauzou podal stanovisko pre spomínaný portál, v ktorom sa snaží vyvrátiť nejaké podozrenie smerom k speváčke. Taktiež tvrdí, že sa logá rozhodol do zápisníka zakomponovať svojvoľne a spomínané spoločnosti nemali poňatia o tom, že sú tam vytlačené čierne na bielom. 

„Danú interpretku, ako aj iné osoby zo šoubiznisu, s ktorými som spolupracoval, si Vážim a dovoľujem si vás požiadať o zdržanlivosť vo vzťahu k týmto osobám, pretože sú to obyčajní ľudia živiaci sa svojou tvorbou alebo talentom, ktorým by negatívne medializácie na základe mylných informácií mohli ublížiť a poškodiť dobré meno,“ uviedol Petrov.

Dara Rolins zatiahnutá do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Momentálne sa tak stránky diára nachádzajú vo vyšetrovacom spise polície ohľadom daňových podvodov. Týždenník sa snažil osloviť aj samotnú speváčku, ale tá je momentálne na dovolenke a na otázky k tejto kauze neodpovedala.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu