Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ZLÉ SPRÁVY pre Pavla Nedvěda: Hrozí mu až 8 rokov väzenia... Toto Daru určite NEPOTEŠÍ!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd Zobraziť galériu (2)
Dara Rolins a Pavel Nedvěd (Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA - Tak toto Daru dozaista nepoteší! Najnovšie informácie ohľadom bývalého futbalistu a jej priateľa Pavla Nedvěda ukazujú, že mu za finančné podvody hrozí až 8 rokov väzenia. Rozhodne sa o tom na konci marca...

Minulý rok na jeseň Pavel Nedvěd rezignoval na funkcii viceprezidenta slávneho futbalového klubu Juventus Turín. On a jeho kolegovia boli podozriví z falšovania účtovníctva. Podozrenie sa týkalo prestupov futbalistov v rokoch 2018 až 2020, z ktorých si mali brať protiprávne provízie do vrecka a investorom vykazovať falošné zisky.

V novembri kvôli obvineniam preto odstúpilo celé vedenie, vrátane Darinho aktuálneho priateľa. Ten po 21 rokoch tak skončil celkovo s futbalom. Slávny Čech čakal na rozhodnutie prokuratúra celé dva mesiace. V tom čase sme vás o verdikte na Topkách informovali. Nedvěd dostal na konci januára zákaz pôsobenia vo futbale na 8 mesiacov, jeho kolegovia však obišli horšie.

Ale tam to ešte všetko neskončilo. Ďalší súd Nedvěda čaká na konci marca. A veruže šťastne to pre neho neznie! Najnovšie informácie podľa iSport.cz ukazujú, že Pavlovi hrozí až 8 rokov väzenia. o 17 dní začne súd, ktorý rozhodne či bude vôbec vznesená obžaloba na vedenie a či bude následne zahájený proces. Nižšie sa môžete pozrieť, aké tresty im môžu hroziť.

Za falšovanie účtovníctva môže obvinený dostať od 3 do 8 rokov odňatia slobody, za falošnú fakturáciu 18 mesiacov až 6 rokov, za nepravdivé vyhlásenia o transakciách od 1 do 6 rokov, za podvodné vyhlásenia 2 roky až 4,5 roka a za marenie činnosti dozorných orgánov 1 až 4 roky. 

Z tejto situácie určite nie je nadšená ani samotná Dara, s ktorou momentálne prežívajú to najkrajšie obdobie. Viac ohľadne Pavla Nedvěda a klubu Juventus si môžete prečítať na portáli Športky.

ZLÉ SPRÁVY pre Pavla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara RolinsPavel Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu