Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Česká herečka (49) plánuje svadbu so zajačikom: To fakt ju požiadal o ruku TAKTO?!

Alice Bendová Zobraziť galériu (2)
Alice Bendová (Zdroj: Instagram AB)

PRAHA - Po vyše ôsmich rokoch prišla žiadosť o ruku, a tak česká sexbomba Alice Bendová pomaly opäť plánuje svadbu. Rozlúčka so slobodou bude... rovnako netradičná ako samotná žiadosť!

V januári to budú už dva roky, čo sa herečka Alice Bendová zasnúbila. Ako vtedy prezradila, svadbu si predstavuje v lete. A zdá sa, že už ju pomaly aj začína plánovať. 

„S Michalom sa vezmeme na Kanárskych, kde máme apartmán. Budeme tam len my dvaja a deti. A oddávajúci, samozrejme,” prezradila pre Expres.cz. Samozrejme, neskôr dopraje rodine a kamarátom oslavnú párty v Česku. 

Česká herečka (49) plánuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AB)

Nepôjde však o nič luxusné. Rovnako ako ani zásnuby s o 13 rokov mladším zajačikom neprebehli nijako honosne. „Videla by som to na nejakú grilovačku u nás doma. My sme s Michalom najradšej doma v župane, tak ma požiadal aj o ruku a tak budeme asi tráviť aj našu rozlúčku so slobodou. Pred televízorom len my dvaja,” vyhlásila herečka. 

Nuž, možno sa to niekomu zdá zvláštne, ale podstatné je, ako sa to páči im dvom. Alice rovnako prezradila, že sa nemieni trápiť ani chudnutím do šiat a hoci už raz vydatá bola, pokojne siahne opäť po bielej farbe. 

Galéria: Alice Bendová

Viac o téme: Alice Bendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu