Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Česká herecká sexbomba je NA DNE: Toto ju ÚPLNE zložilo!

Alice Bendová
Alice Bendová (Zdroj: Instagram AB)

PRAHA - Mnohé choroby pôsobia na ľudí nielen fyzicky, ale aj psychicky. Aktuálne sa opäť mnoho ľudí nakazilo covidom a medzi nimi aj herečka Alice Bendová. Vírus jej spôsobil niečo, čo absolútne nečakala!

Alice Bendová patrí k ľuďom, čo sa nakazili v aktuálnej vlne Covidu-19. „Dve noci a dva dni to bola prechádzka po klincoch, boleli ma nechty, vlasy, koža,” zverila sa portálu Super.cz. 

Galéria: Alice Bendová

Nevyhla sa ani jednému z najčastejších príznakov, a to je strata chuti a čuchu. „Už som negatívna, čo je dobre. Ale poviem vám, bol to hnus. A vlastne stále je, pretože nemám ani chuť, ani čuch,” zverila sa fanúšikom na sieti Instagram. „To sa dá, samozrejme, prežiť a čakať, kedy sa moje zmysly vrátia,” dodala. 

Oveľa viac ju trápi iný následok koronavírusu. „Viete, čo je najhoršie? Nie je mi dobre psychicky. Mne!!! Mám taký divný úzkostný pocit a viem, že to spôsobil tento hajzel. A nie je to úplná sranda, verím, že ten, kto je psychicky slabší, môže mať veľký problém. Toto mi teda chrípka nikdy nespôsobila, toto je naozaj niečo iné. Fuj,” zverila sa herečka, ktorá je bežne známa svojou pozitívnou energiou. 

Tak, ako aj pri prvej vlne, aj teraz Alice apeluje na ľudí, aby boli zodpovední. „Skúste nosiť aspoň u lekárov respirátor, nech sa nenakazíte, alebo to nepľuvnete na niekoho, kto by to nemusel zvládnuť dobre. A nejde len o covid,” vyzvala svojich sledovateľov. 

Viac o téme: Alice Bendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu