Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úprimná SPOVEĎ moderátorky Evelyn: Priznala PSYCHICKÉ PROBLÉMY!

Eva Evelyn Kramerová priznala depresie Zobraziť galériu (11)
Eva Evelyn Kramerová priznala depresie (Zdroj: TV Markíza)

TALIANSKO - Kedysi ju diváci na televíznych obrazovkách mohli vídať veľmi často. Istý čas však už slovenskú moderátorku Evu Kramerovú (32), všetkým známu ako Evelyn, pred kamerami nevidno. No na svojich sociálnych sieťach je stále aktívna. Najnovšie blondínka vyšla s pravdou von a otvorene napísala, čím si prechádzala.

Každý ju registruje a pozná ako silnú, sebavedomú ženu, vždy dobre naladenú a svojím nejedným humorným videom spoločne aj s dobrým kamarátom Františkom Košarišťanom alias Ferom Jokeom (33) pobavila už tisícky fanúšikov.

Úprimná SPOVEĎ moderátorky Evelyn:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Stand-up komička, moderátorka a príležitostná herečka Eva Evelyn Kramerová sa však akoby na istý čas dala do úzadia, respektíve zrazu o ňu televízie stratili záujem, a tak sa rozhodla venovať sama sebe. No napriek tomu nezabúda ani na svojich sledovateľov a v pravidelných dávkach sa s nimi delí takmer o všetko z jej života.

Tentokrát však smiech pomyselne vystriedal plač a veru neľahké a ťažké priznanie. Moderátorka sa totiž na svojom instagramovom profile úprimne zdôverila a otvorila vážnu tému svojho duševného zdravia. „Tak nejako som si povedala, že život sa má aj nejako žiť, nielen premýšľať a pracovať, a to som dlhú dobu robila bez toho, aby ma to nejako duševne napĺňalo. Bojovala som mesiace s depresiami a každý, kto to zažil, vie, že sa to zdá byť vždy ako prehraný boj... ale nie je, ide to pomaličky, veľakrát spravíte jeden krok dopredu a tri kroky vzad, ale predsa sa hýbete a aj to je dobré,“ priznala svoje psychické problémy Evelyn.

Podľa nej najhorší na tom je práve ten pocit beznádeje, zúfalstva a to, že už akosi nemáte žiadnu radosť zo života. O to viac ju to ubíjalo keďže je emotívne založená a zrazu to bolo pre ňu peklo bez emócií. Našťastie má komička okolo seba priateľov ktorí, ako sama uviedla, ju vždy podržali a neustále jej pripomínali, že všetko sa dá zvládnuť. A aj jej úprimná spoveď môže pomôcť ďalším s podobným stavom zúfalstva.

 

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu