Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na smrť VYSTRAŠENÁ Evelyn: Obťažoval ju ÚCHYL… Dievčatá, dávajte si POZOR!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (9)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Instagram EK)

BRATISLAVA - Obľúbená komička a herečka Eva Kramerová (32), všetkým známa ako Evelyn, zažila za bieleho dňa poriadnu drámu. Jej prechádzka sa razom zmenila na nočnú moru. Obťažoval ju totiž istý muž, a preto varuje aj ostatné ženy...

Evelyn a jej nepríjemný zážitok s úchylom (Zdroj: Instagram E.K.)

Na tento deň slovenská stand-up komička a príležitostná moderátorka Eva Evelyn Kramerová len tak ľahko nezabudne. Ako je o nej známe, rada si chodí doslova vyvetrať hlavu a berie to ako spôsob psychohygieny. No tentoraz sa zrazu nevinná prechádzka premenila na psycho ako z hororu.

Na smrť VYSTRAŠENÁ Evelyn:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Na sociálnu sieť pridala video, kde opísala celý nepríjemný incident, ktorý sa jej včera stal. Som na psychohygienickej prechádzke a zastavil pri mne muž a spýtal sa ma, či sa nebojím chodiť sama, že je tu kopec úchylákov,“ začala približovať situáciu Evelyn priamo z miesta činu.

Komička pohotovo zareagovala a povedala, že sa nebojí a v tom to prišlo. „A on mi povedal, že aj on je úchylák,“ podotkla vystrašená Evelyn. Tu jej zjavne už nebolo všetko jedno, a tak zobrala, ako sa hovorí, nohy na plecia a utekala domov. „Dievčence, dávajte si pozor,“ povedala krátko po tom, ako bola sama konfrontovaná s obťažovaním.

Evelyn varuje ženy pred úchylom
Zobraziť galériu (9)
Evelyn varuje ženy pred úchylom  (Zdroj: Instagram E.K.)

Po nepríjemnom zážitku si celú situáciu už v bezpečí domova prešla a rozhodla sa na to upozorniť najmä nežné pohlavie, aby bolo na pozore. „Baby, už som doma a iba vám chcem povedať – Ja som väčšinou hrdinka, ja sa ničoho nebojím a všade chodím sama, nemám s tým problém a nikdy nemyslím na to, že sa mi môže stať niečo zlé. Ale videla som kopec báb, ktoré tam boli samé a hovorím si – Och. Takže ešte raz vám hovorím, aj vám hrdinkám, že kurz sebaobrany alebo kaser do vrecka asi nebude zlý nápad v tejto dobe, kedy ma konfrontuje nejaký úchyl za bieleho dňa,“  prehovorila blondínka prostredníctvom svojho Instagramu a aj takýmto spôsobom sa snaží upozorniť na fakt, aby boli ženy obozretnejšie a dávali si na seba pozor, prípadne zvážili aj zaobstaranie si pomôcok na sebaobranu.

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu