Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantný TRAPAS Evelyn: Chcela si vydezinfikovať ruky, no omylom… Ups, budete sa ČERVENAŤ!

Eva Kramerová Zobraziť galériu (11)
Eva Kramerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BALI - Slovenská moderátorka Eva Kramerová (32), všetkým známa ako Evelyn, je povestná svojimi trapasmi. Patrí totiž k tým známym tváram, ktoré sa k nim nehanbia priznať. Ten najnovší patrí rozhodne k tým vydareným a navyše mu nechýba nádych pikantnosti.

Evelyn a jej pikantný trapas (Zdroj: Instagram E.K.)

Posledných pár dní si slovenská moderátorka Eva Kramerová, ktorú všetci registrujú pod menom Evelyn, užíva exotickú scenériu ostrova Bali v Indonézii a vychutnáva si aj tunajšiu kultúru. No to by asi nebola ona, keby sa jej neprihodil nejaký trapas. Tento stojí fakt za to...

Pikantný TRAPAS Evelyn: Chcela
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Na sociálnej sieti Instagram svojich fanúšikov aktuálne zahlcuje práve rôznymi fotkami a videami z tohto čarovného miesta a pochválila sa dosť pikantnou príhodou. Ups, mohlo sa jej toto stať?

„Išla som včera so sestrou do lekárne a vidím na poličke vedľa rôznych iných vecí, že čarovné vreckovky. Hovorím si, čarovné vreckovky, neviem, či nepotrebujem,“ začala svoju vtipnú príhodu moderátorka. Samozrejme v domnienke, že ide o utierky na dezinfekciu, si ich kúpila, keďže, ako je známe, v spomínanej krajine to nie je s hygienou príliš ružové.

Následne išla Evelyn do reštaurácie a tam pred jedlom použila svoj "zázračný produkt" a poriadne si poutierala ruky tým, čo si kúpila. „Hovorím si, že ok, super dezinfekcia,“ poznamenala blondínka a potom poukázala aj na celkom erotický obrázok na obale týchto miestnych vreckoviek. „Čítam krabičku a pochopím z kontextu, že 5 až 10 minút a hovorím si – to je čudné,“ nechápala Evelyn, a tak sa následne spýtala miestneho šoféra, o aký produkt vlastne ide.

Moderátorka Evelyn na Bali objavila čarovné vreckovky
Zobraziť galériu (11)
Moderátorka Evelyn na Bali objavila čarovné vreckovky  (Zdroj: Instagram E.K.)

„Pani Eva, na čo to máte?“ prekvapivo sa jej spýtal taxikár, ktorý ju totálne vyviedol z omylu o dezinfekcii. Po tomto zistení, verte, že by ste sa od hanby červenali aj vy. Evelyn sa určite chcela prepadnúť pod zem, keď zistila pravý účel tohto výrobku.

„Aby vaša anakonda bola silnejšia,“ znázornila vo videu Eva. „Čiže som sa dezinfikovala v reštaurácii servítkami na to, aby ti poriadne stála anakonda. Tak som sa fajn zapísala už aj na Bali,“ dodala zahanbená moderátorka, ktorá sa teda poutierala originálnym produktom, ktorý je určený výhradne pre mužov na stoporenie penisu.

Tak tomu sa hovorí zážitok na celý život. Celý príbeh v podaní stand-up komičky a moderátorky si môžete pozrieť vo videu vyššie.

Viac o téme: Eva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu