Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladá Vitteková (17) len v PODPRSENKE, holé PRSIA na móle a... Cibulkovej tehotenské bruško v LATEXE!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – V jednom z nákupných centier v Bratislave sa tento víkend uskutočnila módna prehliadka slovenských návrhárov. Na Fashion Live bolo naozaj horúco. Na móle vynikli HOLÉ prsia a dcéra Vittekovcov odhodila zábrany a predvádzala len v podprsenke. Medzi pozvanými nechýbala ani Dominika Cibulková (33), ktorá len prednedávnom priznala tehotenstvo. Svoje bruško neskrývala a ukázala ho rovno v LATEXE!

Tento víkend sa v Bratislave upustilo od konzervatívnosti a fantázii sa medze nekládli. Slovenskí návrhári odhodili všetky zábrany a previedli dych vyrážajúce modely. Okrem toho, že na móle sa objavili známe tváre, akciu prišli podporiť aj mnohé slovenské celebrity, ktoré taktiež popustili uzdu a vytiahli zo skríň to najlepšie, čo kedy Bratislava videla. 

Módna šou Fashion Live! ovládla Bratislavu (Zdroj: Maarty Von B)

Dôkazom toho je ako vždy módna ikona Dominika Cibulková. Len pred časom sa budúca dvojnásobná mamička podelila o krásnu novinku a už sa s bruškom ukázala aj na verejnosti. Zvolila latexové šaty, ktoré jej pekne zvýraznili postavu. Aj keď sa tehotenské bruško snažila rafinovane zakryť dlhým sivým kabátom, predviedla ho s gráciou. Hoci zvolila kombináciu nevýrazných farieb, bývalá tenistka bola výrazná sama o sebe. Druhé tehotenstvo jej naozaj pristane.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková
Zobraziť galériu (4)
Bývalá tenistka Dominika Cibulková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Galéria: Fashion Live! deň 1.

Na móle zahviezdila aj dcéra Róberta Vitteka, iba 17-ročná Sofia Zara. Tá sa ukázala v roztvorenej košeli a davu ukazovala podprsenku. Vyzerá to tak, že jej to nerobilo problém a aj keď mala na sebe toho čo najmenej, poriadne si to užila. Nečudo, že práve Sofia predvádzala na prehliadke. Určite sa nemá za čo hanbiť a po mamine zdedila črty modelky. Svojou účasťou ju podporila aj samotná Patrícia Vitteková a istotne je na svoje krásne a úspešné dcéry veľmi hrdá.

Dcéra Patricie Vittek a Róberta Vitteka, Sofia Zara Vittek
Zobraziť galériu (4)
Dcéra Patricie Vittek a Róberta Vitteka, Sofia Zara Vittek  (Zdroj: Ján Zemiar)

Galéria: Fashion Live! deň 2.

A o čom by bol Fashion Live, keby sa aspoň jedna modelka neukázala vo svojej prirodzenej kráse. Počas prehliadky bolo v jeden moment naozaj horúco. Odvážnej modelke obliekli len zvršok a na podprsenku akoby zabudli. Sebavedomo tak vytasila holé prsia! 

Mladá Vitteková (17) len
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Módne výstrelky si určite všetci poriadne užili. Fotografie z Fashion Live si môžete pozrieť v galériách vyššie.

Viac o téme: Dominika CibulkováFashion LiveSofia Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu