Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dokonale UTAJENÉ tehotenstvo: Herečka Zuzana Haasová PORODILA!

Zuzane Haasovej a jej manželovi Viliamovi sa narodila dcérka. Zobraziť galériu (2)
Zuzane Haasovej a jej manželovi Viliamovi sa narodila dcérka. (Zdroj: Instagram V.S.)

BRATISLAVA - Nikto ani len netušil, že je tehotná a... Herečka Zuzana Haasová (41) prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Začiatkom roka sa vydala za husľového virtuóza Viliama Schowantza a už sa z nich stala aj rodinka. Po dokonalo utajenom tehotenstve v týchto dňoch priviedla na svet dcérku, ktorej s manželom dali krásne meno!

Tak, ako sa Zuzane Haasovej začiatkom roka podarilo utajiť svadbu, sa jej celých 9 mesiacov darilo pred svetom skrývať aj tehotenstvo. Až keď herečka porodila, sa jej manžel Viliam Schowanetz verejnosti pochválil s krásnou novinkou. Dvojici sa v týchto dňoch narodilo dievčatko, ktorému šťastní rodičia dali meno Marína. 

Galéria: Zuzana Haasová

„1+1=3,“ napísal hrdý otecko k fotke detskej ručičky a pokračoval. „Áno, láska dokáže nemožné... Zázraky sú pre tých, ktorí nepochybujú. A my už máme dôkaz, zázrak, ktorý nás napĺňa stále väčšou radosťou a úžasom. Je to princezná bojovníčka, naša Marína,“ dodal husľový virtuóz. No vyznanie adresoval aj svojej manželke. 

„Ďakujem ti Zuzanka za tvoju lásku a statočnosť. Obdivujem a skláňam sa pred tebou. Milujem ťa. Vlastne milujem vás, baby moje.“ Zuzana Haasová má z prvého manželstva s Romanom Féderom 17-ročnú dcérku Romanku a po druhom dieťatku dlho túžila, osud jej však dvakrát uštedril tvrdú ranu. V roku 2013 prišla herečka o dcérku Karolínku, ktorá sa narodila predčasne a v roku 2016 potratila synčeka. 

Rodičom gratulujeme a mamičke aj dievčatku prajeme hlavne veľa zdravia!

 

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu