Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Haasovej postavička snov: Neuveríte, že pred 5 mesiacmi rodila... A má za sebou 4 pôrody!

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (3)
Zuzana Haasová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA _ Posledné roky priniesli do života Zuzany Haasovej dve dôležité udalosti. Vydala sa za partnera Viliama Schowanetza a porodila mu dcéru. Malá Marína prišla na svet začiatkom septembra, no herečka už vyzerá, ako ani nerodila.

Až vo februári 2022 sa prevalilo, že počas predchádzajúcich vianočných sviatkov sa Zuzana Haasová vydala. Zväzok s huslistom Viliamom Schowanetzom neskôr potvrdilo narodenie spoločnej dcéry Maríny. 

 

Bábätko prišlo na svet pred piatimi mesiacmi a Zuzana evidentne nepatrí medzi ženy, ktorých sa tehotenské kilá držia donekonečna. Už teraz má postavičku snov. „Ako vyzerám po pôrode dnes? Moje telo vyzerá po pôrodoch a v mojom veku po  mesiacoch takto,” napísala herečka na sieti Facebook k záberom, ktoré nafotil jej manžel. 

 

Haasovej postavička snov: Neuveríte,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook ZH/Viliam Schowanetz)

Haasovej postavička snov: Neuveríte,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook ZH/Viliam Schowanetz)

Bohužiaľ, po 4 pôrodoch má Zuzana Haasová doma len dve dcérky – Romanu zo vzťahu s hudobníkom Romanom Féderom a spomínanú Marínu. Dve deti, ktoré očakávala so záchranárom Martinom Kostkom, svoj boj o život prehrali. V roku 2013 jej dcéra Karolínka zomrela niekoľko hodín po pôrode a v roku 2016 synovi Šimonovi prestalo biť srdiečko v 8. mesiaci herečkinho tehotenstva. 

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu