Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Haasovej pôrod: Tak toto v nemocnici ešte asi nezažili!

Zuzana Haasová a jej manžel Viliam
Zuzana Haasová a jej manžel Viliam (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Zuzana Haasová sa 2. septembra stala opäť mamou. Manželovi Viliamovi Schowanetzovi porodila dcéru Marínu. A práve on sa v nemocnici postaral o chvíle, aké v pôrodnice bežne nezažívajú.

Zuzana Haasová má za sebou traumatické udalosti, keď v minulosti prišla o dve deti. S hudobníkom Romanom Féderom má dcéru Romanku, no v manželstve s Martinom Kostkom prišla o predčasne narodenú dcéru Karolínku a neskôr potratila synčeka. 

Niet sa preto čo čudovať, že svoje aktuálne tehotenstvo tajila. S manželom VIliamom Schowanetzom sa pochválili až samotným narodením dcéry Maríny. 

A neskôr herečka ukázala, čo sa dialo na chodbe nemocnice, keď svoje dieťa privádzala na svet. Také čosi nie je v zdravotníckom zariadení dennou záležitosťou a ktovie, či sa tam vôbec niekedy niečo také udialo. 

Jej muž totiž v pôrodnici hral na husle! „Takto hral Viliam počas "Svetového dňa Maríny" 2. 9. 2022, aj keď to bolo pre neho ťažké. Hral mi, nech ho počujeme s Marínou,” prezradila na sociálnej sieti Instagram. 

Haasovej manžel v pôrodnici (Zdroj: Instagram ZH)

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu