Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší ROZCHOD v šoubiznise: Priznal jej NEVERU a... O 2 hodiny to vedeli všetci!

Petr Kolečko a Aneta Vignerová sa rozišli. Zobraziť galériu (3)
Petr Kolečko a Aneta Vignerová sa rozišli. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ďalší vzťah je v troskách a opäť je za tým nevera! Miss ČR 2009 Aneta Vignerová tvrdí, že scenárista a režisér Petr Kolečko, s ktorým má syna, jej svoj pomer s istou herečkou oznámil len dve hodiny predtým, ako o ňom vyšiel článok v novinách.

Ďalší vzťah je v troskách. Scenárista Petr Kolečko totiž dva roky po narodení syna vymenil svoju partnerku, bývalú Miss ČR Anetu Vignerovú, za herečku Denisu Nesvačilovú. 

Aneta Vignerová
Zobraziť galériu (3)
Aneta Vignerová

„Dlhší čas nám vzťah nefungoval. Spolužitie muža a ženy je problematické, navyše pri takých osobnostiach, ako som ja a Aneta, obzvlášť. Už dlhší čas to bolo naozaj problematické a rozchod bol na spadnutie. Ani jeden v tom vzťahu nebol šťastný,” vyhlásil Kolečko pre Blesk. 

Rovno priznal, že informácie o ňom a Denise sú pravdivé, ale... „Denisa nie je dôvodom rozchodu,” tvrdí. 

Denisa Nesvačilová
Zobraziť galériu (3)
Denisa Nesvačilová

Aneta to však celé vidí trochu inak. „Musím povedať, že to bol nôž do chrbta. Petr ukončil náš vzťah tento pondelok,” povedala pre Super.cz.

A doslova ju šokovalo, že otec jej syna už má aj nový vzťah. „To, že má Petr pomer, mi oznámil asi dve hodiny predtým, než sa to objavilo v novinách. Takto sa to predsa nerobí, toto veľmi zabolelo. Mali sme vo vzťahu problémy, ktorý pár ich ale nemá?! Problémy sú na to, aby sa riešili. A tým nemyslím rozchodom a novým pomerom. Sme mama a otec, máme syna,” dodala smutne. 

Viac o téme: Aneta Vignerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu