Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

KRVAVÁ HÁDKA s frajerkou: Na scenáristu jojkárskej Ivety volali políciu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia, Pixabay)

PRAHA - Verejnosti je už známe, že scenárista Petr Kolečko vedie život, ktorý akoby bol tiež vystrihnutý z nejakého seriálu. Najnovšie susedia volali políciu, keď počuli z jeho bytu hádku. On sám pritom utrpel krvavé zranenie!

Petr Kolečko čerpal inšpiráciu pre seriál Iveta zo života svojej expartnerky, bývalej miss Anety Vignerovej. S tou sa rozchádzal takpovediac na očiach verejnosti, pričom striedavo odchádzal k herečke Denise Nesvačilovej a vracal sa opäť k matke svojho syna. 

Aktuálne žije v spoločnej domácnosti s Denisou, no zrejme ide o pomerne búrlivý vzťah. Susedia totiž na nich volali políciu. Vyšlo to najavo vďaka galavečeru Český lev, kam scenárista dorazil s obviazanou rukou. 

„Bol by som nerád, keby sa z toho robila nejaká senzácia. Bola to skôr nešťastná zhoda okolností,” povedal pre Blesk a následne opísal, ako k zraneniu došlo. „Denisa vykladala umývačku, s temperamentom sebe vlastným mi niečo vysvetľovala, ja som ju chytil za ruku a nevšimol som si, že v ruke drží nôž, tak som sa bohužiaľ porezal na ruke,” prezradil. 

KRVAVÁ HÁDKA s frajerkou:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Nuž, herečkin temperament si všimli aj susedia. Hádka sa podľa Blesku totiž presunula aj na balkón a obyvatelia niektorého zo susedných bytov neváhali a zavolali políciu. Kolečko mužom zákona vraj zdôraznil, že k zraneniu došlo bez cudzieho zavinenia. Bolo však natoľko hlboké, že si vyžiadalo návštevu nemocnice a zašívanie. 

Na otázky ohľadom ich vzťahu scenárista odpovedať odmietol. „To sa týka len nás dvoch!” vyhlásil nekompromisne. Na Českom levovi však rozdávali úsmevy a tvárili sa, že je medzi nimi všetko v najlepšom poriadku. 

Viac o téme: Denisa NesvačilováPetr Kolečko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu