Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bývalá miss Vágnerová prezradila svoj recept na krásu: TOTO všetko podstupuje!

Veronika Vágnerová Zobraziť galériu (10)
Veronika Vágnerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Písal sa rok 2007, keď sa Veronika Vágnerová (35), za slobodna ešte Husárová, stala kráľovnou krásy. Od tej doby uplynulo už veľa času a kráska sa vydala aj porodila syna (6). No stále vyzerá neskutočne sexi. Čo sa však skrýva za jej krásou?

Ako sa hovorí, pre krásu treba občas aj trpieť. Svoje o tom vie aj bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová. Hoci tmavovláska bezpochyby oplýva prirodzenou krásou, časom aj ona podľahla trendom a zázrakom estetickej chirurgie a dala si čo-to vylepšiť a vôbec sa tým netají.

Galéria: Veronika Vágnerová

Teraz prezradila, čo všetko podstupuje, ako často si dopraje jednotlivé estetické zákroky a nielen to. „Botox raz za cca štvrť roka. Aktuálne sa chystám koncom augusta,“ napísala kráska, keď sa jej na zákroky otvorene spýtala jedna z jej fanúšičiek na sociálnej sieti. Bývalá miss pri vyhladzovaní vrások vpichovaním botulotoxínu pod kožu ale ešte nekončí. „Výplne kyselinou hyaluronovou neabsolvujem často, okrem hydratácie pier tak raz za trištvrte roka,“ uviedla Veronika.

Okrem toho pri anti-agingu, čo znamená v estetickej medicíne spomalenie, respektíve odvrátenie starnutia, preferuje vstrebateľné nite. Ide o tzv. niťový lifting, kedy sa pomocou tejto aplikácie docieli zdvihnutie kontúr tváre.

Bývalá miss Vágnerová prezradila
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram V.V)

U Veroniky to však nie je len o pravidelných vylepšeniach pomocou ihiel. Taktiež prezradila svoj recept na sexi postavu, ktorú u nej mnohí obdivujú. Základom je u nej vyvážená a pestrá strava a v dnešnej dobe veľmi populárna metóda z fastingu 16/8, čo znamená prerušovaný pôst. Mamička si tak dopraje 8 hodín jedla a potom 16 hodín drží hladovku.

„Hlavne kvalitné ryby, zeleninu, strukoviny, milujem aj cestoviny a veľmi som si obľúbila konjakové cestoviny,“ prezradila Veronika, čo tvorí jej stravu. A ak si myslíte, že obmedzuje alkohol tak budete veru prekvapení. „Nejem veľmi sladké, ale doprajem si prosecco,“ dodala brunetka, ktorá si veľmi rada cukor doplní aj takouto tekutou formou. Samozrejme, neodmysliteľnou súčasťou jej životného štýlu je predovšetkým pohyb a joga.

Bývalá miss Vágnerová prezradila
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram V.V)

Viac o téme: Veronika Vágnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu