Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

POŽIADAVKY Silvie Kucherenko na mužov: Môže byť mladší, ale... Kurník, som náročná?!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (3)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Hoci na jeseň 2020 Silvia Kucherenko priznala nového muža vo svojom živote, odišiel z neho skôr, než ho oficiálne predstavila verejnosti. Dnes totiž opäť tvrdí, že je nezadaná. A má úplne jasno v tom, čo od chlapa po svojom boku požaduje.

Silvia Kucherenko je rozvedená a viac ako rok po oficiálnom ukončení manželstva so Sergejom Kucherenkom priznala, že má niekoho, kto ju robí šťastnou. „Je to úžasný muž,” tvrdila v októbri 2020, no nikdy ho oficiálne po svojom boku neukázala. 

Silvia Kucherenko s exmanželom Sergejom
Zobraziť galériu (3)
Silvia Kucherenko s exmanželom Sergejom

A tajomný neznámy je dnes už minulosťou. „Zatiaľ nikto nie je, som zatiaľ single... nemám nikoho,” odpovedala na otázku od fanúšika. Ten totiž počul klebetu, že Silvia je zadaná. Bývalá modelka to však okamžite vyvrátila. 

Iný z jej sledovateľov následne zisťoval, či by mala záujem aj o mladšieho muža, alebo preferuje rovesníkov. A Silvia začala vymenovávať, čo musí jej partner spĺňať. „Nemal by byť prilepený na matke a musí byť vzdelaný, zabezpečený... Keď je, znamená to, že je inteligentný, šikovný a vie si zarobiť. Mal by byť prirodzene inteligentný, zdvorilý,” vyrátala blondínka a zrazu sa sama zarazila: „Kurník, som náročná?!”

Vzápätí to ale sama potvrdila. „Ja viem. Ale nebudem strácať čas s niktošmi, keď ja sa posúvam, som na seba prísna, pracujem na sebe,” uzavrela Silvia. 

POŽIADAVKY Silvie Kucherenko na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu