Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ešte v júni zadaná a... Kucherenko je OPÄŤ single: Takéhoto partnera si predstavuje!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA – Silvia Kucherenko (40) sa prezentuje ako silná samostatná žena a sama vychováva aj svojho synčeka. V júni tohto roku si ju po nejakej dobe našla láska. Vzťah sa ale dlho neohrial a modelka je opäť nezadaná. No v tom, akého partnera by chcela, má úplne jasno!

Neubehli ani 3 mesiace a Silvia Kucherenko je opäť bez partnera. Románik, ktorý priznala v júni tohto roku, je už zrejme pasé a tajný muž, ktorý sa pohyboval v jej okolí, je minulosťou. Všimli si to aj mnohí fanúšikovia, ktorí jej neodbytne kládli tú istú otázku, či je zadaná.

Galéria: Silvia Kucherenko

„Toto je asi najčastejšia otázka, samozrejme od chlapov, čo tým sledujete,“ napísala prekvapene. Po nátlaku priznala, že je single. „Slobodná, nezadaná,“ vyjadrila sa rázne.

Je zrejmé, že po rozvode nemá šťastie na lásku. O záujem od chlapov s istotou nemá núdzu a na Instagrame ju zahltili otázky typu, či by prijala pozvanie na rande. Priznala, že nie je na zoznamovacie cez sociálne siete. „Nie som na insta zoznamovanie. Mne úprimne dokonca prekáža, keď sa chlap pretŕča na Instagrame,“ priznala modelka.

Aj keď jej to tento raz nevyšlo, nestráca nádej. Najnovšie opísala, akého partnera si pri sebe predstavuje. „Môj budúci ex partner nebude z insta sveta, ale z úplne inej sféry,“ poznamenala s úsmevom.

Ešte v júni zadaná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu