Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kucherenko pred mnohým rokmi: Aha, ako začínala v modelingu!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Bývalá modelka prešla vo svojom živote viacerými zmenami. Striedavo volí hnedú alebo blond farbu vlasov, podstúpila plastiku pŕs aj niekoľkonásobné zväčšenie pier, no nedávno si ich nechala naopak zmenšiť... Pozrite, ako vyzerala, keď s modelingom len začínala.

Silvia Kucherenko sa dostala do povedomia ako partnerka moderátora Vila Rozborila. V tom čase vyzerala približne tak, ako na fotografii, ktorú aktuálne zverejnila na sieti Instagram. Tá ju zachytáva v jej modelingových začiatkoch. 

Kucherenko pred mnohým rokmi:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SK)

Silvia mala tmavé vlasy, pomerne okrúhlu tvár a výrazné líčka. Neskôr sa ale začala meniť. Ešte viac schudla a dnes sa netají tým, že sa jej proste páči výrazná štíhlosť. Pred dvomi rokmi svojim fanúšikom prezradila, že pri výške 171 centimetrov váži 47 kilogramov. 

Okrem toho od čias randenia s Rozborilom podstúpila viaceré kozmetické procedúry, až sa na seba aj celkom prestala podobať. Najvýraznejším prvkom na jej tvári boli až neprirodzene veľké pery. Hoci ich mala pekne plné už v mladosti, neustále si ich nechávala zväčšovať.

Kucherenko pred mnohým rokmi:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SK)

Našťastie, pred nejakým časom si Silvia uvedomila, že menej je viac a nechala si pery zmenšiť. Zbavila sa aj predĺžených vlasov a umelých mihalníc, nechala si upraviť aj obočie, aby pôsobilo prirodzenejšie.

Celkovo sa dnes prezentuje prirodzenejším vzhľadom a tvrdí, že takto je maximálne spokojná. „Niekedy nám prepne a potom, keď z danej situácie “vytriezveme” a pozrieme sa na svet reálnym pohľadom, búchame si hlavu o stenu, čo nás to postihlo v danej chvíli,” napísala k jednej z koláží, ktorá ju zachytáva v minulosti a s terajším výzorom. 

Kucherenko pred mnohým rokmi:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu