Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bezdetná exmoderátorka v smútku: Mamy, ako to robíte?!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (3)
Kristína Kormúthová

BRATISLAVA - Bývalá športová moderátorka RTVS Kristína Kormúthová si prežila chvíle strachu a smútku. Jej psík totiž musel podstúpiť operačný zákrok v narkóze. A brunetka nechápe, ako takéto náročné situácie zvládajú ženy, keď ich rovno o ich vlastné dieťa.

Kristína Kormúthová je úspešná žena, ktorá dokáže žiť plnohodnotný život aj ako slobodná. Zatiaľ sa tiež nestala matkou a o to viac lásky odovzdáva svojmu psíkovi menom Salma. 

A práve malá sučka jej teraz pripravila ťažké chvíle. Brunetka najprv zverejnila fotografiu, na ktorej má Salma obviazanú labku. A fanúšikov hneď zaujímalo, čo sa drobnému tvorovi stalo.

Bezdetná exmoderátorka v smútku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KK)

„Keď som ju venčila, musela si niečo pichnúť, také nejaké suché steblo do labky a do toho práve otvoreného sa jej dostal kliešť, takže takáto zhoda náhod veľmi nepríjemná. Zapálilo sa jej to natoľko, že jej to museli narezať a vytlačiť ten hnis. Ale nestačilo to. Musia ju uspinkať a musia jej urobiť resekciu toho celého. Tak som z toho celá taká smutná,” prezradila Kristína.

Salminka našťastie pôsobila, že svoje zranenie statočne zvláda. No Kristína vyzerala poriadne ustarane. Niet žiadneho divu, že mala o svojho miláčika obavy. Tie vyjadrila aj otázkou smerom ku všetkým mamám, ktoré musia zvládať choroby a operácie svojich detí. 

Bezdetná exmoderátorka v smútku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KK)

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu