Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Moderátorka relácie Zmenáreň po 15 rokoch: TAKTO dnes vyzerá Eva Pribylincová (43)!

Eva Pribylincová moderovala Zmenáreň celé 3 roky. Zobraziť galériu (18)
Eva Pribylincová moderovala Zmenáreň celé 3 roky. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte reláciu Zmenáreň? Verejnoprávna RTVS v nej vďaka šikovným rukám stylistov a kaderníkov robila z prihlásených Slovákov úplne iných ľudí - krajších. Prvé tri roky šou moderovala Eva Pribylincová (43). Odvtedy však uplynulo už celých 15 rokov. A pozrite, ako sympatická brunetka vyzerá dnes!

Písal sa rok 2007, keď verejnoprávna RTVS na svojich obrazovkách prvýkrát predstavila reláciu Zmenáreň. Vysielala sa až do roku 2011 a prvé tri roky ňou divákov sprevádzala moderátorka Eva Pribylincová. A hoci ju neskôr pred kamerami vymenila Tamara Heribanová, verejnosť si Zmenáreň aj tak spája predovšetkým s ňou. 

No odvtedy uplynulo už celých 15 rokov... A aj keď známa Slovenka na seba už nepúta toľko pozornosti ako v minulosti, stále zostala na televíznych obrazovkách. Dnes sa však od dospelého diváka presunula k tomu detskému. Vo verejnoprávnej televízii totiž uvádza reláciu "Poraď si", v ktorej vždy 4 deti súťažia v rôznych úlohách. 

Moderátorka relácie Zmenáreň po
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: RTVS)

A že od vysielania Zmenárne už ubehol nejaký čas, vidno aj na samotnej moderátorke. Napriek tomu, že stále vyzerá výborne, predsa len už nemá 28, ale 43. Stále je však verná svojmu krátkemu účesu a po blond experimentovaní aj hnedej farbe vlasov. Novinkou na nej je len ofinka, ktorú teraz nosí. Veď pozrite, ako aktuálne vyzerá!

Moderátorka relácie Zmenáreň po
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Eva PribylincováZmenáreň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu