Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Youtuber Gogo o Survivor: Boli momenty, kedy som to chcel VZDAŤ a... Fúú, veď ich na to vôbec NEPRIPRAVILI!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Posledné dni kiná praskajú pod náporom návštevníkov, ktorí húfne plnia sály, aby si mohli pozrieť dlho očakávanú "marvelovku" Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva. Tá mala aktuálne v Bratislave svoju predpremiéru i premiéru, no a práve tam sme stretli aj youtubera Goga, ktorého sme pri tejto príležitosti vyspovedali!

Začal ako "tichá voda" no postupne v sebe našiel bojovníka, o ktorom možno netušil on sám. Daniel Strauch známy ako Gogo patril na začiatku šou Survivor k hráčom, ktorých mnohí podceňovali a keď prišla reč na najslabšie články tímu, jeho meno sa skloňovalo pomerne často. 

Youtuber Gogo o Survivor: Boli momenty, kedy som to chcel VZDAŤ a... Fúú, veď ich na to vôbec NEPRIPRAVILI! (Zdroj: Ján Zemiar)

Avšak ako dni plynuli, Gogo začal prekvapovať a stal sa mimoriadne platným členom kmeňa, pričom spoluhráči sa začali čoraz viac spoliehať na jeho šikovnosť. Napokon však vypadol tesne predtým, ako sa mohol stať členom poroty. A to nie pre svoju neschopnosť, ale pre zdravotné problémy. Duel prehral kvôli tomu, že mal problémy so žalúdkom, ktorý už takpovediac nevedel udržať na uzde a potreboval jeho obsah vypustiť von. 

Galéria: Premiéra Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva

Youtuber Gogo o Survivor:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Pár týždňov po návrate domov sme Goga stretli na premiére filmu Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva, kde sme sa ho pýtali na to, čo všetko na ostrove prežil, ale aj to, ako sa cítil po návrate domov.

Prezradil nám, že na rozdiel od iných zahraničných verzií, ich štáb na prežitie na ostrove nijak nepripravil, čo bolo pre neho najťažšie, kedy to chcel vzdať, ale aj aké to bolo, keď sa po mesiacoch prvýkrát uvidel so svojou láskou - herečkou Annou Kadeřávkovou. To všetko a ešte viac sa dozviete v rozhovore vyššie! 

Youtuber Gogo o Survivor:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: SurvivorGogoDoctor Strange
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu