Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zahmlievali, ale... POTVRDENÉ: Prominentný česko-slovenský pár hlási ROZCHOD!

Prominentný česko-slovenský pár sa rozišiel. Zobraziť galériu (5)
Prominentný česko-slovenský pár sa rozišiel.

BRATISLAVA - Už nejaký čas sa pošuškávalo o tom, že najznámejšiemu slovenskému youtuberovi Danielovi Gogomanovi Štrauchovi (25) nevyšiel vzťah. No keď sme ho v tejto veci oslovili, všetko poprel. Neuplynuli odvtedy ani 2 týždne a... Jeho polovička, česká herečka Anna Kadeřávková (25), to potvrdila - ROZCHOD!

Keď sme Daniela Štraucha pred necelými dvomi týždňami oslovili, či sú klebety o jeho rozchode s Annou Kadeřávkovou pravdivé, neskrýval prekvapenie. Vraj mu volali aj české médiá a nechápe, odkiaľ sa táto informácia nabrala. Tvrdil, že s Aničkou je vraj všetko v poriadku a naďalej tvoria pár. Nevedno, či youtuber už vtedy zahmlieval alebo sa to celé zvrtlo až potom, ale... 

Česká herečka teraz všetko potvrdila - medzi nimi je definitívny koniec. „Ani neviem, čo napísať. Ako sa toto robí. Ale žijeme čiastočne verejné životy a tento krok urobiť musíme. Tak, tuším, že viete, kam týmto smerujem a čo vám (ne)chcem povedať,“ začala svoj oznam známa Češka, ktorá ďalšími slovami zhodnotila vzťah s bývalým účastníkom reality šou Survivor.

A z jej slov je cítiť, že si ho ako osobu veľmi váži. „Stalo sa toľko osudných (ne)náhod, aby sa naše cesty mohli spojiť v jednu a potom stačí (ne)jedno chybné rozhodnutie, aby sa mi celý náš svet rozpadol pred očami. Rozhodnutie ostatných jednoducho nie je v našich rukách, sme v tom každý sám za seba, a tak nám neostáva nič iné, než vo vzťahu veriť, že to cítime rovnako a obaja budeme hľadať šťastie na rovnakom mieste,“ pokračovala Anna.

A v samom závere už len potvrdila to, čo svojimi slovami naznačovala v celom príspevku. „A vám, čo to čítate, ďakujem, že ste tu boli s nami. Verím, že pochopíte, ako citlivé a boľavé toto je. A že žiadne otázky ani odpovede nie sú potrebné. Chceme len ísť ďalej... Každý sám,“ dodala. 

Viac o téme: Anna KadeřávkováDaniel Gogoman Štrauch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu