Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľká zmena bývalého markizáka: FOTO Takto kedysi vyzeral… A potom začal sypať!

Aha, ako vyzeral predtým! Zobraziť galériu (4)
Aha, ako vyzeral predtým! (Zdroj: Instagram M.P.)

BRATISLAVA - Počas poslednej farmy mal ho mnohí prezývali "Golem". A pri pohľade na jeho výšku a mocnú muskulatúru sa tomuto prirovnaniu nikto nedivil. Reč je o Miroslavovi Pajtášovi, ktorý bol pre svoju silu a stavbu tela postrachom farmárskych súperov. Lenže...

Už počas šou sa Miro netajil tým, že preto aby jeho telo vyzeralo tak, ako vyzeralo, si dopomáha rôznymi doplnkami. Svojej bývalej farmárskej frajerke Stanke Klčovej dokonca doslova priznal, že "sype" hoci vedel, že sú neustále sledovaní kamerami, no a tak sa tajomstvo jeho vyšportovaného tela dostalo aj na televízne obrazovky. 

Pajtáš sa vtedy ponosoval, že kvôli nedostatku jedla rýchlo chudne a prichádza o svaly, no a nepomáhalo mu ani to, že na Farme sa nemal ako dostať ani k látkam na podporu ich rastu. No a to, že mu popri drine vo fitku zrejme naozaj výrazne dopomohli aj tieto "vylepšováky", vidno aj na fotkách z minulosti, ktoré najnovšie zverejnil. 

Veľká zmena bývalého markizáka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.P.)

Bývalý frarmár na svoj Instagram pridal fotku spred rokov, kedy sa mu narodila dnes už 11-ročná dcérka Noemi. Tú na zábere drží vo svojom náručí ešte keď bola bábätko, no a okrem toho, že z nej je dnes rozkošná veľká slečna, zmenil sa aj on. Už vtedy síce bolo vidno, že aktívne športuje a dbá na svoju figúru ale... Fúúú, veru. Je to rozdiel! 

Veľká zmena bývalého markizáka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.P.)

 

Viac o téme: FarmaMiroslav Pajtáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu