Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Od smrti Ivety Bartošovej (†48) uplynulo 8 rokov: Jej DVOJČA sa miestu tragédie VYHÝBA!

Od smrti Ivety Bartošovej v piatok uplynulo 8 rokov. Zobraziť galériu (3)
Od smrti Ivety Bartošovej v piatok uplynulo 8 rokov. (Zdroj: Topky.sk/Profimedia)

PRAHA - Včera uplynulo presne 8 rokov od šokujúcej tragédie, pri ktorej zomrela česká hviezda Iveta Bartošová. 48-ročná speváčka vtedy ukončila svoj život skokom pod vlak. Jej sestra, jednovaječné dvojča Ivana (56), sa miestu tragédie vyhýba. Na osudných koľajach bola iba raz - a stačilo!

Blízki a fanúšikovia legendárnej českej speváčky Ivety Bartošovej si včera pripomenuli smutné výročie. Uplynulo presne 8 rokov, čo Česko a Slovensko obletela správa o jej tragickej smrti - 48-ročná hviezda ukončila svoj život skokom pod vlak v pražskej Uhříněvsi. 

Galéria: Speváčka Iveta Bartošová

Jej sestra - jednovaječné dvojča Ivana sa odvtedy bola na mieste tragédie pozrieť iba raz. A už sa tam nikdy nemieni vrátiť. Priznala to pre český Blesk. „Len jeden jedinýkrát som sa odvážila zapáliť sviečku v sprievode svojej kamarátky na tých nešťastných koľajách,“ priznala Ivana. Odvtedy sa tomu miestu vyhýba.

„Radšej za Ivetu zapaľujem sviečky v rôznych kaplnkách, kostoloch a krásnych miestach na mojich cestách. Ako by bola Iveta so mnou,“ priznala Ivana, ktorá žije vo Švajčiarsku. Do Česka ale chodí so svojím manželom často. „Máme tu stále kde skloniť hlavu, rodinu a kopu priateľov,“ dodala Ivana.

Bartošovej mama Svatana, sestra Ivana a brat Lumír.
Zobraziť galériu (3)
Bartošovej mama Svatana, sestra Ivana a brat Lumír.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Iveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu