Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovský šok z Česka: Iveta Bartošová spáchala samovraždu!

Miesto, kde Iveta Bartošová spáchala samovraždu. Na koľajniciach leží jej telo. Zobraziť galériu (4)
Miesto, kde Iveta Bartošová spáchala samovraždu. Na koľajniciach leží jej telo. (Zdroj: Profimedia/Prima)

PRAHA - Z toho mrazí! České médiá prišli so šokujúcou informáciou. Iveta Bartošová (†48) dnes spáchala samovraždu. Informácie pre český portál blesk.cz potvrdil syn jej partnera Josefa Rychtářa.

V mieste bydliska speváčky Ivety Bartošovej dnes došlo k tragickej udalosti. „Medzi Uhříněvsou a obcou Říčany skočila pod vlak osoba,” potvrdila inšpekcia českých železníc. „Bola to Iveta,” povedal pre blesk.cz syn Josefa Rychtářa. Nešťastie potvrdil už aj manžel zosnulej speváčky. „Je to tak,” povedal pre televíziu Nova. Viac však o udalosti odmietol hovoriť. 

Blondínka sa k zúfalému činu vraj uchýlila po úteku z domu. Malo k nemu dôjsť zhruba okolo pol dvanástej. Pri silnom náraze utrpela zranenia nezlučiteľné so životom a podľahla im na mieste tragédie. Podľa informácií serveru tn.cz zanechala Iveta list na rozlúčku. „Ja, ja vôbec neviem, čo v tejto chvíli povedať,” reagoval roztrasene na správy o smrti svojej bývalej lásky speváčkin expriateľ Domenico Martucci. „Je mi to veľmi ľúto, čo sa stalo. Nehnevajte sa, nemôžem hovoriť,” dodal nešťastne pre extra.cz. 

„Pepa Rychtář plakal manažérke do telefónu, že je Iveta mŕtva,” prezradil bubeník kapely, s ktorou známa blondínka ešte pred dvomi týždňami skúšala. Bohužiaľ, už vtedy bolo jasné, že nie je úplne v poriadku. „Bolo na nej vidieť, že nemá žiadnu energiu. Bola evidentne pod vplyvom liekov a ako schudla, nemala silu,” prezradil Jiří Jirsa pre Super.cz. 

V nie príliš dobrom stave sa umelkyňa ale nachádzala už dlhšiu dobu. Podľa našich informácií mala koncom marca nakrúcať reportáž do markizáckej Smotánky. Hoci sa k nej dostavil celý štáb, Bartošová ich poslala domov. Odôvodnila to vyčerpaním. 

Iveta Bartošová len nedávno oslavovala narodeniny. Na svet prišla 8. apríla 1966. Prvé spevácke úspechy zaznamenala začiatkom 80. rokov. Nahrala 17 platní a hrala v ôsmich muzikáloch. S Ladislavom Štaidlom má syna Artura (17). Jej prvým manželom bol herec a producent Jiří Pomeje, aktuálne bola vydatá za Josefa Rychtářa.

Takto kedysi žiarila šťastím Iveta Bartošová: Za 10 rokov prešla z rozprávky rovno do pekla>>

Pripomeňte si najväčšie hity Ivety Bartošovej>>

Bartošovej smrť šokovala: Weiter plakal do mobilu, Gott sa nezmohol na slová>>

Bartošová sa zabila na manželove narodeniny: Poznáme tajomstvo listu na rozlúčku>>

Hrozivý pohľad: Telo Ivety Bartošovej na mieste tragédie>>

Miesto, kde vyhasol život Ivety Bartošovej.
Zobraziť galériu (4)
Miesto, kde vyhasol život Ivety Bartošovej.  (Zdroj: Profimedia)

VIDEO: Jedno z posledných vystúpení Ivety Bartošovej v televízii 

Bartošová na vianoce

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu