Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa kráska pred pôrodom NAKYDALA na SLOVENSKÉ NEMOCNICE: Zrazu jej ZMIZOL Instagram!

NAKYDALA na SLOVENSKÉ NEMOCNICE! Zobraziť galériu (4)
NAKYDALA na SLOVENSKÉ NEMOCNICE! (Zdroj: Instagram K.D.)

BRATISLAVA - Pôrod má už doslova za rohom a do momentu, kedy sa z nej stane novopečená mamička, zostáva už len necelý týždeň. Reč je o bývalej farmárke Karin Dvořákovej, ktorá by teraz mala svoj čas tráviť v čo najväčšej pohode, no dostala sa do poriadnej vývrtky. A za všetko môžu slovenské pôrodnice!

V mnohých slovenských nemocniciach vyzerajú oddelenia pre tehotné ženy doslova zúfalo. A tak, ako mnohé ďalšie tehotné dámy, i Karin prejavila záujem o nadštandardnú izbu, aby si krásne, no náročné obdobie mohla užiť v čo najväčšom pokoji a komforte. Z toho, čo sa v pôrodniciach pokladá za nadštandard, však zostala absolútne zhrozená. Na Instagram nahrala video, kde ukazuje izby, za ktoré si mamičky musia priplatiť. 

,,Toto je tak smutné. Toto je tak smutné, že ak toto je nadštandard… Najhoršie je na tom to, že vlastne žena, žena tvorí život v sebe, zaslúži si maximálny komfort, zaslúži si maximálnu opateru v tej nemocnici. A toto je nadštandard? Toto je nadštandard?” rozhorčila sa pri pohľade na obstarožné miestnosti, ktoré ani zďaleka neevokujú komfort a nieto ešte vyššiu triedu. 

Karin už onedlho porodí. Keď videla, aké izby sú v nemocniciach ponúkané ako nadštandardné, skoro ju trafil šľak...
Zobraziť galériu (4)
Karin už onedlho porodí. Keď videla, aké izby sú v nemocniciach ponúkané ako nadštandardné, skoro ju trafil šľak...  (Zdroj: Instagram K.D.)

Uviedla, že hoci sa v žiadnom prípade nezaraďuje medzi rozmaznané pipiny, je nešťastná z toho, že aby sa žena dostala ku skutočnému komfortu, musí si zaplatiť pôrod na súkromnej klinike, ktoré stoja nemalé peniaze. „Jediné, kde si viete zaplatiť krásnu izbu, je K***, čo stojí 1800 € aj s doktorom. To je fakt hrozné,” hnevala sa a fanúšikom sľúbila, že to, k akej starostlivosti sa dostane, zdokumentuje. 

Známa kráska pred pôrodom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.D.)

No a na záver si kopla aj do skutočnosti, že nemocnice sú v takomto stave preto, lebo na renováciu nemocničných oddelení sa už roky zabúda a peniaze sa vždy nalievajú niekam inam. „Na po*ebané lotérie, koronu alebo podpora dôchodcom 300 eur alebo ľuďom, čo si proste idú dať pichnúť vakcínu, je ok?” pokračovala vo výčitkách. 

„Ale žena, ktorá tvorí život, ktorá trpí pri tom pôrode, potrebuje maximálny oddych a komfort... Toto je nadštandard? Čo je potom normal? To je hnoj,” dodala tmavovláska, ktorá sa po tomto verejnom rozhorčení dočkala toho, že jej zrazu zmizol profil na Instagrame a musela si založiť nový...

Viac o téme: PôrodKarin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu