Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zuzana Plačková v Mexiku odhodila zábrany: FOTO Vyvetrala HOLÉ PRSIA!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.K.)

BRATISLAVA - Mnohí Slováci sa vydali oslavovať príchod Nového roka niekde mimo svojho domova. Kým jednu skupinku to zavialo do zasnežených hôr, iná uprednostnila slniečko a teplo v exotike. Do druhej skupinky sa zaraďuje aj Zuzana Plačková, ktorá spoločne s manželom Reném odletela do horúceho Mexika...

Influencerka si to za oceán namierila už 23. decembra. S mužom svojho života si to tentokrát namierila do mexického Tulumu, ktorý patrí medzi najpopulárnejšie tamojšie destinácie. Fanúšikov odvtedy na Instagrame zásobuje parádnymi zábermi, ktoré vyzerajú ako vystrihnuté z časopisu. Jeden z nich je však o čosi odvážnejší, než tie ostatné. 

Galéria: Zuzana Plačková

Na väčšine z nich totiž tmavovláska predvádza dokonalé outfity či luxusné bikiny. Tých sa ale pri zhotovovaní jednej z fotiek razom zbavila. Zuzana sa naložila do vane, ktorá je situovaná rovno medzi exotickými rastlinami a žiarivo červenými kvetmi, ktoré na prvý pohľad pripomínajú vianočné ruže. 

Zuzana a René si užívajú dovolenku v Mexiku
Zobraziť galériu (6)
Zuzana a René si užívajú dovolenku v Mexiku  (Zdroj: Instagram Z.K.)

No a keďže do vane s v oblečení nechodí, kráľovná slovenského Instagramu ho jednoducho zhodila. Teda aspoň vrchný diel bikín, keďže vďaka uhlu, z ktorého je záber v očarujúcom priestore nafotený, zboku vidno, že Zuzane vykúkajú úplne holé prsia.

Táto snímka nenechala chladnými mnohých jej sledovateľov, medzi nimi i bývalú farmárku a Plačkovej kamarátku Karin Dvořákovú. „Zuzana, milujem tvoje prsia,” pochválila ju spontánne pri pohľade na odhalené krivky. 

Zuzana Plačková v Mexiku
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Z.K.)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu