Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďurovčíkovci UKÁZALI SYNČEKA: Rastie ako z vody… FOTO Aha, takto vyzerá malý Janko Ďurovčík!

Ďurovčíkovci UKÁZALI SYNČEKA! Zobraziť galériu (5)
Ďurovčíkovci UKÁZALI SYNČEKA!

BRATISLAVA - Manželia Barbora a Ján Ďurovčíkovci patria k rodičom, ktorí svoje ratolesti neukazujú pri každej možnej príležitosti. Práve naopak. Hoci je mladá mamička na sociálnych sieťach pomerne aktívna, synčekom Jankom sa takto verejne pochváli len sporadicky. A najnovšie... Och, ten je rozkošný!

Z prominentných manželov sa stali rodičia v septembri 2020. Pôvabná herečka na súkromnej klinike porodila chlapčeka, ktorý dostal tradičné slovenské meno Ján. Ako inak, po pyšnom oteckovi. Práve o ňom je známe, že súkromie si obzvlášť stráži a málokedy sa k nemu vôbec aspoň ako-tak stručne vyjadrí. 

Ján Ďurovčík a Barbora Ďurovčíková
Zobraziť galériu (5)
Ján Ďurovčík a Barbora Ďurovčíková  (Zdroj: Vlado Anjel)

Tým, že Barbora má profil na sociálnej sieti, však predsa len trošku pootvorila pomyselné dvere, cez ktoré môžu fanúšikovia do života Ďurovčíkovcov nakuknúť. No a ako sme spomínali, sem-tam sa pochválil aj fotkou malého Janka. A tak to urobila aj najnovšie, keď svojim sledovateľom zaželala všetko dobré pri príležitosti príchodu nového roka. 

Urobila tak prostredníctvom rodinnej fotografie, kde nechýbal ako režisér a choreograf Ján Ďurovčík, tak ani ich malý princ. Pohľad na rozkošného chlapčeka okamžite roztopil srdcia všetkých fanúšikov známej rodinky. Janko totiž rastie ako z vody, má nežnú tváričku a úžasne žiarivé modré očká, ktoré zdedil po mamine. No povedzte, nie je na zjedenie? 

Viac o téme: Ján ĎurovčíkBarbora Ďurovčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu