Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto Viki Rákovej nevyšlo: Niekoľko pokusov a... STAČILO!

Viki Ráková Zobraziť galériu (3)
Viki Ráková (Zdroj: Instagram VR)

BRATISLAVA - Herečka Viki Ráková je hrdou mamou dvoch malých chlapcov. A ako každý rodič, aj ona chcela pamiatku na Vianoce v podobe peknej rodinnej fotky, lenže...

Viki Ráková má doma dvoch neposedných chlapcov. Bendegúz sa narodil koncom januára 2015, a tak čoskoro oslávi 7 rokov. Benjamín prišiel na svet začiatkom septembra 2019, má teda dva roky. 

Herečka svojich chlapov neskutočne miluje a rovnako ako ostatní rodičia, aj ona chce mať spomienky na ich detstvo v podobe fotografií. A táto túžba býva silná najmä počas najkrajších sviatkov v roku. 

Lenže tento rok to Viki akosi nevyšlo. Svojich sledovateľov pobavila kolážou záberov z pokusov o vianočnú fotku. Malý Benjamín sa zaťal a ani za svet nechcel pózovať na spoločnej snímke.

Toto Viki Rákovej nevyšlo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VR)

Po niekoľkých pokusoch to Ráková vzdala a nechala sa odfotiť iba so starším Bendegúzom. A neskôr aj s malým neposlušníkom Benom. „Spolu to nešlo... Tak ich mám zvlášť,” uviedla Viki. Podľa rozdielneho oblečenia sa však zdá, že tento záber sa podaril až v úplne iný deň. Nuž, deti sú radosť, ale niekedy s nimi nikto a nič nepohne... 

Toto Viki Rákovej nevyšlo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VR)

Viac o téme: Viki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu