Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

UTAJENÁ SVADBA v našom šoubiznise: Z tejto herečky je už VYDATÁ PANI!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Prezradilo ju nové priezvisko! Viki Ráková (40) je dvojnásobnou maminou a s hudobníkom Róbertom Lakatašom žijú v harmonickom vzťahu. Ako najnovšie vyšlo najavo, dvojica v septembri minulého roka spečatila svoj vzťah svadbou. O krásnej novinke však doteraz mnohí vôbec netušili.

Na veľkú zmenu v živote seriálovej Ildikó upozornil markizácky web. Práve počas sledovania najnovšej časti Susedov totiž bije do očí, že herečka má nové priezvisko a je z nej Viki Rák Lakatos.

FOTO: Z Viki Rákovej je Viki Rák Lakatos. 

UTAJENÁ SVADBA v našom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako markiza.sk uvádza, svadba sa konala v septembri minulého roka bez povšimnutia verejnosti. Prekvapivé dokonca je, že Viki o otcovi svojich detí už hovorila ako o manželovi a na ruke nosí obrúčku, avšak akosi nikomu "netrklo", že majú za sebou svadbu. Možno preto, že na sociálnych sieťach sa bežne delí o momentky zo súkromia, avšak zábery z obradu nezverejnila.

FOTO: Viki Ráková o svojom partnerovi už v septembri hovorila ako o manželovi. 

Violista Róbert Lakatos sa po boku herečky Viki Rákovej začal oficiálne objavovať niekedy v roku 2013. Dvojica má spolu dvoch synov - Bendegúza (6) a Benjamína (2). Hudobník má z prvého manželstva dcéru a syna. 

FOTO: Viki Ráková s manželom Róbertom Lakatosom. 

Viac o téme: Viki RákováViktória Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu