Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Viki Ráková KONEČNE ukázala FOTO zo svadby: Aha, kto ju viedol k oltáru!

Viki Ráková je už rok vydatou pani. Zobraziť galériu (2)
Viki Ráková je už rok vydatou pani. (Zdroj: Instagram VR)

ŠAMORÍN - Herečka Viki Ráková dokonale utajila svoju svadbu. Verejnosť sa o nej dozvedela až po niekoľkých mesiacoch. Včera sa ale pri príležitosti výročia brunetka podelila o zábery zo svojho veľkého dňa...

To, že Viki Ráková má po svojom boku nového muža, vyšlo najavo, až keď herečka otehotnela. V lete 2014 sme zistili, že očakáva svoje prvé dieťa, identitu jeho otca ale nechcela prezradiť. Nakoniec sme odhalili, že jej partnerom je hudobný riaditeľ divadla Thália Róbert Lakatos. 

Viki Ráková KONEČNE ukázala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram V.R.)

V januári 2015 mu Viki porodila syna Bendegúza a v septembri 2019 syna Benjamína. So svadbou počkali ešte ďalšie dva roky. Vzali sa v septembri 2021, táto informácia však vyplávala na povrch až o niekoľko mesiacov neskôr. 

Práve včera dvojica slávila prvé výročie od tejto udalosti. „Aj za môj tretí najkrajší deň v mojom živote môžem vďačiť Tebe. Tak dobre nám bolo,” napísala herečka na sieť Instagram, kde zverejnila aj snímky zo svadby. K oltáru ju priviedol starší syn Bendegúz a z ďalších záberov je jasné, že Viki aj Róbert prežívali tento deň veľmi emotívne. Presvedčte sa v priloženej galérii. 

Galéria: Viki Ráková - svadba

Viac o téme: Viki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu