Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mrazivé slová Vila Rozborila: Napĺňa sa, čoho sme sa obávali… Slovensko začína CHUDOBNIEŤ!

Vilo Rozboril vidí v relácii V siedmom nebi mrazivú realitu. Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril vidí v relácii V siedmom nebi mrazivú realitu. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Slovensko za posledný rok schudobnieva, čo dokazujú aj maily, ktoré prichádzajú tvorcom Siedmeho neba. Dôkazom je aj mama Zlatica s dcérou Vaneskou. Hoci bol pre ne nachystaný istý „sen“, v čase realizácie nakrúcania riešili úplne iný problém. Zo dňa na deň totiž prišli o podnájom a reálne hrozilo, že nebudú mať kde bývať!

Život mamy Zlatice a jej dcéry Vanesky vôbec nie je ľahký. Tínedžerkin biologický otec s nimi nežije, pretože podľa ich slov dal namiesto rodiny prednosť alkoholu a drogám. Životom sa tak pretĺkajú samé dve, dôsledkom čoho sú veľké finančné problémy. Navyše, Zlatka bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. Máva silné astmatické záchvaty, trpí cukrovkou a má aj ťažkosti so srdcom.

Aby Vaneska dokázala svojej mame dostatočne pomôcť, absolvovala v škole aj zdravotnícky kurz. Smutné ale je, že v niektorých mesiacoch sa ocitnú v tak zlej finančnej situácii, že Zlatke neostanú peniaze ani na lieky, ktoré nutne potrebuje. Vianoce sú pre ne síce sviatkami rodiny, ale ani zďaleka nie hojnosti. O nejakých darčekoch totiž nie je ani reč.

Mrazivé slová Vila Rozborila:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Joj)

„Tri roky po sebe nemala žiadny darček. Ani na narodeniny, ani za vysvedčenie, ani pod stromček. Neboli financie, nedalo sa kúpiť,“ povedala Zlatka so slzami v očiach. Ich najväčším problémom je však to, že sa až príliš často sťahujú. Keďže nemajú trvalé bydlisko, bývajú po podnájmoch, z ktorých už veľakrát dostali výpoveď. Naposledy len pár dní pred nakrúcaním Siedmeho neba. V čase, keď za Zlatkou a Vaneskou prišiel štáb, práve vypratávali veci z bytu a presúvali ich do garáže ku kamarátke.

Mrazivé slová Vila Rozborila:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Joj)

Síce od nej mali prísľub, že u nej môžu na pár dní ostať, no s blížiacimi sa Vianocami ich vzniknutá situácia nesmierne trápila. Netušili totiž, kde potom sklonia hlavu. „My sme sanovali ťažkú existenčnú situáciu v tom okamihu toho nakrúcania. Myslím si, že sa podarili veľké veci doriešiť. Je to silný apelatívny príbeh v jednej veci,“ povedal o príbehu moderátor Vilo Rozboril.

Ten, bohužiaľ, vidí na vlastné oči niečo, čoho sa obával azda každý. „Poviem to rovno – Slovensko začína chudobnieť. Nám naozaj chodia maily tohto typu,“ povedal moderátor Vilo Rozboril o príbehu, ktorý trhá srdce.

Mrazivé slová Vila Rozborila:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu