Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obrovský ŽIAĽ Vila Rozborila: SMRŤ miláčika!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jeho slová vháňajú slzy do očí! Nie je žiadnym tajomstvom, že Vilo Rozboril (54) a jeho manželka Sandra (52) majú radi zvieratká. Pravidelne podporujú Slobodu zvierat a zhruba pred dvoma rokmi si z útulku priviedli domov aj sučku Lilku. Tú obaja zbožňovali... Pred pár dňami ich však náhle opustila.

Hádam každý, kto má doma zvieracieho miláčika, nám dá za pravdu, že ho miluje ako člena rodiny. Inak to nie je ani v prominentnej famílii Rozborilovcov. Tí sa, žiaľ, v závere tohto roka, museli navždy rozlúčiť so sučkou Lilkou. 

Ako moderátor v súvislosti s bolestnou stratou prezradil, pred mesiacom boli spolu na prechádzke na pešej zóne v Starom meste v Bratislave. Lilka bola na vodidle a roznášač jedla ju počas jazdy na bicykli strhol a zlomil jej väz. „Niesli sme ju na rukách k veterinárovi asi kilometer. Ale pomôcť sa už nedalo,” povedal k tomu zarmútený Vilo.

Ten zdôraznil, že cyklisti na pešiu zónu jednoducho nepatria. Ak sa tam ocitnú, mali by po nej kráčať pešo vedľa bicykla. „Lilka stále chýba,” dodal moderátor a pridal fotku s milovanou Lilkou. 

 FOTO: Vilo Rozboril a jeho manželka Sandra smútia za milovanou Lilkou. 

Viac o téme: Vilo RozborilSandra Novotná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu