Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smutný KONIEC markizáckych Oteckov: Diváci v slzách… Celé ste to pokazili!

Aktuálna séria Oteckovi skončila veľmi smutne. Zobraziť galériu (4)
Aktuálna séria Oteckovi skončila veľmi smutne. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tri týždne pred Vianocami televízia Markíza definitívne ukončila aktuálnu sériu Oteckov. Seriál sa na televízne obrazovky dostane opäť po novom roku. No bez troch podstatných postáv. Včera totiž v počine nadobro skončil jeden z oteckov Braňo Deák, jeho manželka, právnička Janka Kovalčíková a malý Max. Diváci hromžia!


ŠOK pre divákov Markízy: Definitívny KONIEC jedného z Oteckov!


Začiatkom novembra sme na Topkách informovali o podstatnej zmene v obľúbenom markizáckom seriáli Oteckovia. Toto však čakal naozaj len málokto, v šoku zostal dokonca aj herec, ktorého sa to týka. Tvorcovia sa totiž rozhodli, že z deja vyškrtnú rovno tri veľmi výrazné postavy - právnika Alexa, ktorého stvárňuje Braňo Deák, jeho manželku Emu (Janka Kovalčíková) a malého Maxa (Tobias Král).

Galéria: Oteckovia

„Je prirodzené, že v dennom seriáli postavy prichádzajú a odchádzajú. Postavy Alexa, ktorého stvárňuje Braňo Deák a Emy, ktorú hrá Janka Kovalčíková, sa tak v ďalšej sezóne seriálu Oteckovia neobjavia. Nie je však vylúčené, že sa do deja seriálu v budúcnosti vrátia,“ znie stanovisko televízie. No a práve včera nastal ten deň.

Právnici Alex, Ema a malý Max sa rozhodli odísť do Holandska.
Zobraziť galériu (4)
Právnici Alex, Ema a malý Max sa rozhodli odísť do Holandska.  (Zdroj: Tv Markíza)

Aktuálna séria Oteckov mala svoje finále a spolu s ňou svoje posledné scény v počine aj táto trojica hercov. Scenáristi sa totiž rozhodli, že trojicu pošlú do Haagu, kde Ema dostala perfektnú pracovnú ponuku. No a spolu s ňou do Holandska odchádza aj zvyšok rodiny. To sa však absolútne nepozdáva fanúšikom. Seriálu chcú dokonca vyhlásiť bojkot!

Posledná scéna Braňa Deáka, Janky Kovalčíkovej a Tobiasa Krála v seriáli Oteckovia.
Zobraziť galériu (4)
Posledná scéna Braňa Deáka, Janky Kovalčíkovej a Tobiasa Krála v seriáli Oteckovia.  (Zdroj: Tv Markíza)

„Ja Oteckov nebudem pozerať, kým sa tam nevráti Alex, Ema a Max,“ píše jedna z diváčok. „Prosím, že sa vrátia všetci a čo bude, keď odídu, kto tam pôjde, tu už nebude slávna štvorka,“ pridáva sa ďalšia a ďalšia: „Celé ste to pokazili,“ plačú fanúšikovia. A niektorí dokonca špekulujú nad dôvodom, prečo museli tak nečakane z projektu odísť - vraj kvôli konkurencii. „Dali ich preč, lebo Alex (Braňo Deák) ide hrať do nového seriálu Hranica.“

Nechajme sa prekvapiť, či sa trojica do seriálu v budúcnosti vráti. Podľa vyjadrenia televízie je však isté, že v budúcej sezóne seriálu sa neobjavia. 

Smutný KONIEC markizáckych Oteckov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram B.D.)

Viac o téme: Braňo DeákOteckoviaJanka Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu