Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ŠOK pre divákov Markízy: Definitívny KONIEC jedného z Oteckov!

Oteckovia prídu o jedného člena. Zobraziť galériu (5)
Oteckovia prídu o jedného člena. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už takmer 4 roky televízia Markíza každý pracovný deň vysiela seriál Oteckovia. A za ten čas si projekt získal obrovské množstvo skalných fanúšikov. Rokmi z deja odchádzali väčšie či menšie postavy, no štvorica oteckov zostávala nezmenená. Až doteraz... Jeden z hercov v seriáli definitívne končí!

Informáciu priniesla web televízie Markíza. A prekvapivé je, že jeho odchod nie je rozhodnutím samotného herca, ale tvorcov. „Ako to už býva, nič netrvá večne a teraz nastal čas na zmenu. Tvorcovia sa rozhodli, že sa v seriáli rozlúčime s jedným z hlavných postáv a jeho partnerkou,“ informuje markiza.sk.

Galéria: Oteckovia

„Je prirodzené, že v dennom seriáli postavy prichádzajú a odchádzajú. Postavy Alexa, ktorú stvárňuje Braňo Deák, a Emy, ktorú hrá Jana Kovalčíková, sa tak v ďalšej sezóne seriálu Oteckovia neobjavia. Nie je však vylúčené, že sa do deja seriálu v budúcnosti nevrátia,“ znie stanovisko televízie. So samotným oteckom tak z deja odchádza aj jeho priateľka.

Samotnému Deákovi sa vraj zo seriálu nebude odchádzať ľahko. „Som veľmi rád, že som mohol byť vyše štyroch rokov súčasťou tohto úspešného projektu. Musím sa priznať, že rozhodnutie dať Alexovi v seriáli pauzu ma zaskočilo. Táto postava mi bude chýbať ako žiadna iná, spolu s kolegami hercami a celým štábom. Zobral som to však ako výzvu, napokon zmena je život a kde sa niečo končí, niečo iné začína,“ vyjadril sa herec. 

Braňo Deák a Janka Kovalčíková v seriáli Oteckovia končia.
Zobraziť galériu (5)
Braňo Deák a Janka Kovalčíková v seriáli Oteckovia končia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Braňo DeákOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu